Αγαπητοί συντοπίτες, αγαπητοί φίλοι,

Με γνωρίζετε με το μικρό όνομα. Για πάνω από 15 χρόνια (1190-2006) συμμετείχα ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα τοπικά δρώμενα. Για 13 χρόνια ωστόσο επέλεξα την σιωπή. Τα τελευταία 6 χρόνια βίωσα και νίκησα τον καρκίνο τρεις φορές και συνεχίζω να μάχομαι μαζί με 2.000 ακόμη καρκινοπαθείς Ζακυνθινούς συνδημότες που είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη.

Αποτελεί υπόσχεση ζωής για εμένα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας σύγχρονης κοινωνικής δομής για καρκινοπαθείς για καρκινοπαθείς εντός του Δήμου Ζακύνθου με στόχο την ψυχολογική και ιατροφαρμακευτική υποστήριξη αυτών των ανθρώπων. Αποτελεί επίσης προσωπικό μου στοίχημα η ίδρυση του πρώτου Συλλόγου Καρκινοπαθών Ζακύνθου που στόχο θα έχει να μας ενώσει και να μας κάνει πιο δυνατούς απέναντι στη γραφειοκρατία και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Με αυτήν την βαθιά μου θέληση και τον διαχρονικό  μου στόχο ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος Ζακύνθου με τον Συνδυασμό Ενωτική Ζακυνθινή Κίνηση του υποψήφιου Δημάρχου Διονύση Γάσπαρου, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκε στο πρόγραμμα του Συνδυασμού το σύνολο των προτάσεων μου για τους καρκινοπαθείς.

Εάν και οι υπόλοιποι δημοτικοί συνδυασμοί και υποψήφιοι Δήμαρχοι που κατεβαίνουν στις προσεχείς εκλογές συμπεριλάβουν την δομή που προτείνουμε  στο πρόγραμμα τους, τότε θα έχει γίνει το πρώτο  και αποφασιστικό βήμα για την πραγματική βοήθεια προς τους καρκινοπαθείς Ζακυνθινούς.

Σας ευχαριστώ.

Παναγιώτης (Τότης) Σούλης
Ενημέρωση όλο το 24ωρο