Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Παρασκευή 21 Σεπτέμβριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Σε σειρά πρόσθετων παρεμβάσεων για την υποστήριξη νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα, τα οποία έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος λόγω οφειλών, προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που προωθήθηκε προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, μεταξύ άλλων, προβλέπει ότι:

Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης κοντά στην Πάτρα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Ο πιστός και ευλαβής λαός του Λεκανοπεδίου, προσήλθε το εσπέρας του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κολωνού για να υποδεχθεί την τιμία χείρα του Αγίου Διονυσίου του Ζακυνθινού.Η υποδοχή της τιμίας χειρός του Αγίου Διονυσίου εκ της Ιεράς Μονής Στροφάδων, την οποία εκόμισαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου και Στροφάδων κ. Διονύσιος και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Στροφάδων Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος, πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του ναού, υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου.

Μη Επανδρωμένο Αερόχημα (UAV) τύπου Sagem Sprewer, της Ελληνικής Αεροπορίας, κατέπεσε στην περιοχή της Κομοτηνής.

Ποια ήταν τα ολέθρια σφάλματα των αρμοδίων σύμφωνα με το πόρισμα - Τέσσερα καυτά ερωτήματα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - ΝΔ: «Στην πολιτική δεν αρκεί να αναλαμβάνεις θεωρητικά τις ευθύνες σου, ούτε να κρύβεσαι από τα εύλογα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες»