Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Τετάρτη 17 Ιανουάριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
«Πιστεύω ότι τη μετέφεραν τη γυναίκα εδώ στο σημείο που βρέθηκε νεκρή και την έκαψαν», λέει ο ιδιωτικός ερευνητής που ανέλαβε να συλλέξει στοιχεία για την υπόθεση και συνεργάζεται με την οικογένεια Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία, μετά την αποδοχή εκ μέρους της οικογένειάς της συνδρομής ιδιωτικού ερευνητή προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια, όπως υποστηρίζουν, πίσω από τον τραγικό της θάνατο.

Με απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας η οποία συνεδρίασε την Κυριακή, εκτάκτως στην Αθήνα, θα απέχουν τη Δευτέρα πανελλαδικά οι δικηγόροι - εκτός από τους δικηγόρους της Αθήνας - από τα καθήκοντά τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την υποχρεωτική διαμεσολάβηση.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Μιχόπουλος.  Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε το βράδυ του Σαββάτου  από ανακοπή καρδιάς. Ο Θεόδωρος Μιχόπουλος, ήταν πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά και ένας από τους στυλοβάτες της ελληνικής τηλεόρασης.

Έληξε χθες στις 15:00 η προθεσμία κατάθεσης φακέλων για τις τηλεοπτικές άδειες και οι υποψήφιοι είναι έξι. Το ΕΣΡ θα διενεργήσει διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας και το τίμημα για την άδεια διαρκείας 10 χρόνων είναι 35 εκατομμύρια.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 55χρονου που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρός στον οικισμός Πλάτανος Τριανταφυλλιάςστην Αρκίτσα.