ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Το… πουλόβερ των ευθυνών άρχισε να ξεχειλώνει για τα καλά.  Μόλις δυο ημέρες μετά την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, έρχονται οι αντικαταστάσεις των μέχρι σήμερα αρχηγών της Πυροσβεστικής και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά από συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υπαρχηγός, αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος. Παράλληλα, νέος αρχηγός της Αστυνομίας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υπαρχηγός, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Οι πληροφορίες για τις αλλαγές στην ηγεσία της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ. είχαν αρχίσει να διακινούνται από νωρίς σήμερα το μεσημέρι. Τελικά αυτές επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγα λεπτά, με το ΚΥΣΕΑ να προχωράει στην αντικατάσταση των πρώην αρχηγών, κ.κ. Τσουβάλα και Τερζούδη.

ΝΔ: Με κομματικά κριτήρια η επιλογή της νέας ηγεσίας των σωμάτων ασφαλείας

Για ύπαρξη κομματικών κριτηρίων στην επιλογή της νέας ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατηγορεί τον πρωθυπουργό η Νέα Δημοκρατία, επαναλαμβάνοντας ότι "Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας". 

 

Σύμφωνα με τη ΝΔ: 
 
"Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε αποδρομή. 
 
Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας".

πηγή:capital.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός