ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟΜεγάλη είναι η ταλαιπωρία εδώ και αρκετές ώρες για τους οδηγούς που επιστρέφουν στην Αθήνα από την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα με τα αυτοκίνητα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται σε δύο σημεία στο ρεύμα προς Αθήνα:

 
- Το πρώτο είναι από το ύψος της Κορίνθου μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

xartis-2
 


- Το δεύτερο από το ύψος των Μεγάρων μέχρι τα δίοδια της Ελευσίνας.

xartis-1


 
Σημειώνεται ότι αν και η διέλευση από τα δίοδια είναι ελεύθερη, εντούτοις οι μπάρες δεν είναι σηκωμένες αλλά ανεβαίνουν και κατεβαίνουν κάθε φορά που πραγματοποιείται κάποια διέλευση.

Εικόνες από το ύψος της Κορίνθου στις 3:30 το μεσημέρι:

epistrofi2
epistrofi

Λίγο μετά τις 4 δημιουργήθηκε πρόβλημα και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ύψο της Κάντζας λόγω τροχαίου.

Εικόνες με αυξημένη την κίνηση και στα δύο ρεύματα είχαν καταγραφεί από τις 11:30 το πρωί και στα δύο ρεύματα με τους ψηφοφόρους είτε να σπεύσουν να φτάσουν στον προορισμό τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είτε για να πάνε σε κάποια παραλία και μετά να ψηφίσουν.

Μικροδυσκολίες παρατηρούνται σχεδόν όλη την ημέρα και στα διόδια της Γέφυρας με τα οχήματα αρκετές φορές να φτάνουν έως και τον πρώτο πυλώνα στο ρεύμα προς Αντίρριο και έως και το ένα χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Ρίο με την κυκλοφορία όμως να γίνεται χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.

Αυξημένη κίνηση στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου - Χωρίς προβλήματα  στα διόδια Καλαβρούζαςπηγή: Πρωτοθέμα
 
Δείτε επίσης

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"