Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 21 Φεβρουάριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Eνας 23χρονος αφού λογομάχησε με την 51χρονη μητέρα του στη συνέχεια την πυροβόλησε με μία κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Συνελήφθη, τη Δευτέρα 12.02.2018, το μεσημέρι στην Κέρκυρα, ύστερα από εκτεταμένη κινητοποίηση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βιασμό και παράνομη οπλοχρησία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Όσο και να προσπαθείτε οι ευθύνες σας, ούτε κρύβονται, ούτε παραγράφονται

«…για τη γενικευμένη απληρωσιά των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ζακύνθου από την εργοδοσία» «Στη Ζάκυνθο μόνο ένα ξενοδοχείο εφαρμόζει την Κλαδική ΣΣΕ και αυτή μόνο ως προς τους μισθούς. Όχι ωράρια, άδειες, ρεπό κλπ.» επισημαίνουν με Επερώτηση τους στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ,Θ. Γαλιατσάτο ,οι Θ. Γουλής και Γ. Κορφιάτης (ΛΑΣΥ)

Συνελήφθησαν (10) άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για διάφορα αδικήματα Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων που πραγματοποιούνται από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς,  για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, συνελήφθησαν συνολικά (10) άτομα για διάφορα αδικήματα.