Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 18 Ιούλιος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά

Συνελήφθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, πέντε (5) συνολικά αλλοδαποί υπήκοοι  Ιράκ, Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό και Τουρκίας, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα, εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου την Κυριακή (06-08-2017) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, δύο υπήκοοι Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό ηλικίας 28 και 21ετων, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

 

Επίσης την ίδια μέρα, (06-08-2017), το απόγευμα, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, διαπίστωσαν  ότι  ένα  ζευγάρι  υπηκόων Τουρκίας,  39 και 33ετών, μαζί με τα ανήλικα τέκνα τους ηλικίας 10 και 6ετών, ήταν κάτοχοι πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

 

Επιπλέον, την Τετάρτη (02-08-2017), το πρωί, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, εντόπισαν  κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, έναν 29χρονο υπήκοο Ιράκ, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γερμανία.

 

 

Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.