ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στο δρόμο για την τελική αδειοδότηση του υδατοδρομίου Ζακύνθου βρίσκεται η ΠΕΖ μετά την έγκριση των όρων  της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου να αναλάβει τις πρωτοβουλίες και το κόστος για την εκπόνηση και υποβολή τεχνικού φακέλου για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου Ζακύνθου.
Συγκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος ενημερώνει ….
Η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, πιστή στις αρχές της, εργάζεται ουσιαστικά και αποτελεσματικά, δίνοντας λύσεις σε καίρια, όσο και χρονίζοντα, ζητήματα της Ζακύνθου.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Ελ. Νιοτόπουλος και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ανάληψη πρωτοβουλίας για τη δρομολόγηση του άκρως απαραίτητου έργου του υδατοδρομίου Ζακύνθου.
Συγκεκριμένα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 17-03-2018 εγκρίθηκαν οι όροι της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Λιμενικού Ταμείου Ζακύνθου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου να αναλάβει τις πρωτοβουλίες και το κόστος για την εκπόνηση και υποβολή τεχνικού φακέλου για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου Ζακύνθου.
Με αυτόν τον τρόπο δρομολογείται ένα πολυαναμενόμενο και ιδιαίτερης σημασίας έργο για τη Ζάκυνθο και τους πολίτες της, δεδομένου ότι η αδειοδότηση του υδατοδρομίου και η λειτουργία των Υδροπλάνων θα δώσουν νέα ώθηση στις διαρκώς αυξανόμενες τουριστικές ανάγκες του νησιού, ενώ θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο και στην κάλυψη των μεταφορικών αναγκών με τις παράκτιες περιοχές της χώρας μας.
 
 
                                                
                                                  Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου
 
 
 
                                                         Ελευθέριος Νιοτόπουλος

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός