ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η είδηση…
"Υπεγράφη την Τρίτη 10 Απριλίου 2018, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλλονιάς, η σύμβαση για το έργο του Εργοστασίου Επεξεργασίας Νερού στο Αργοστόλι, ανάμεσα στον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρο Παρίση, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, κ. Νίκο Ανουσάκη, καθώς και τον ανάδοχο του έργου, κ. Διονύση Γεωργόπουλο από την «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.».
Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και υπεύθυνος για τα τεχνικά έργα του Δήμου Κεφαλλονιάς, κ. Διονύσης Λυκούδης, και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Νίκος Παπαδάτος"


«Iστορική» χαρακτήρισε την ημέρα υπογραφής της συμβασης για το έργο του εργοστασίου επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι, σε προσωπική του ανάρτηση στο fb, o Aντιδήμαρχος Αργοστολίου και υπεύθυνος για τα τεχνικά έργα του Δ.Κεφαλονιάς, ο κ.Διονύσης Λυκούδης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη βαθιά του ικανοποίηση, για την ιδιαίτερα σημαντική,  για τους πολίτες της περιοχής, εξέλιξη.Στο σημείο αυτό, ας μας επιτραπεί ένα μικρό σε έκταση, αλλά , μεγάλο σε νόημα σχόλιο, μιας και αυτό το έργο, παραμένει ένα από τα μεγάλα και διαχρονικά αιτήματα των πολιτών της Ζακύνθου
Ενδεχομένως , κάπου, να μας κάνει,  λίγο, να «ζηλεύουμε», αλλά, σε κάθε περίπτωση ,να χαιρόμαστε απολαμβάνοντας έστω "καρέ-καρέ", την ανάπτυξη της γειτονικής πόλης, με Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Παρίση.
Εδώ οι συνειρμοί - και οι συγκρίσεις - είναι αναπόφευκτοι και τα σχόλια, ενδεχομένως, καθόλου αναγκαία.             
Εξάλλου, τα συμπεράσματα βγαίνουν από μόνα τους και μάλιστα αβίαστα.
Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα, ο κ.Λυκούδης στο fb σχολίασε, “Ιστορική μέρα για το Αργοστόλι και την Κεφαλονιά μας!!!
Σήμερα υπογράψαμε την σύμβαση για την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι.
Εντος του 2018 θα είναι έτοιμο, και η πρωτεύουσα μας για πρώτη φορά θα πίνει και θα έχει καθαρό νερό.
Άλλο ένα όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα!!! “
Στην είδηση αυτή και κάτω από την ανάρτηση του κ. Λυκούδη, σχολίασε με νόημα ο τ.Δήμαρχος Λαγανά και τ.Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Ζακύνθου, κ. Άκης Κομιώτης  «Γεια σας φίλοι μας ,γεια σου Δήμαρχε όταν τα έλεγα εγώ στη Ζάκυνθο κάποια ανεγκέφαλα παπαγαλάκια έλεγαν ότι θέλω να τα φάω με τον Βόσδου. Δημοπράτησα την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού στα 4,5 εκατομ. την έφτασαν 11 και το νερό [ όχι πόσιμο ] τρέχει ακόμα με ρόδες........Εσείς πριν πολλά χρόνια φτιάξατε λιμνοδεξαμενές και τώρα θα δώσετε και πόσιμο νερό . Προχωράτε μπροστά μπράβο σας!!! :.:.:.»
Ενα ακόμη σχόλιο ...Τελικά η  κουλτούρα  της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της επιχειρηματικότητας, κερδίζει έδαφος και στην αυτοδιοίκηση, βλέπε Παρίση  και Λυκούδη...
Μπράβο σας !!!photo:ανεξάρητοςΠηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός