ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Επιμέρους στοχευμένοι έλεγχοι αφορούσαν στις περιοχές  του Κάβου στην Κέρκυρα και του Λαγανά στη Ζάκυνθο
Πραγματοποιήθηκαν (24) συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν στην κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στη διάθεση ειδών παραεμπορίου, στην ηχορύπανση και σε άλλα αδικήματα  
 Βεβαιώθηκαν (144) επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνεχίζονται συστηματικά οι έλεγχοι αστυνόμευσης στις τουριστικές περιοχές
των νησιών του Ιονίου από μεικτά κλιμάκια αστυνομικών των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.
Συγκεκριμένα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από χθες (03-08-2018) τις απογευματινές ώρες  έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04-08-2018), στις τουριστικές  περιοχές του Κάβου στην Κέρκυρα, του Λαγανά στη Ζάκυνθο καθώς και σε περιοχές της Λευκάδας συνελήφθησαν συνολικά είκοσι τέσσερα  (24) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συνολικά βεβαιώθηκαν (12) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και  (144)  παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης  και (82)  προϊόντα παραεμπορίου.
Ειδικότερα στην περιοχή του Κάβου Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν έξι (6) συλλήψεις (3 ημεδαπών και 3 αλλοδαπών), για αδικήματα που αφορούσαν  σε κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κλοπών και σε άλλα αδικήματα. Επίσης στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε (15) συλλήψεις (5 ημεδαπών και 10 αλλοδαπών), μεταξύ των οποίων για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, για παραεμπόριο, ηχορύπανση και για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός