ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Την απόφαση του  να επαναδιεκδικήσει την ηγεσία στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες μέσω της  προσωπικής του σελίδας στο fb , o τ.Περιφερειάρχης Ιονίων  Νήσων και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Ιόνιος Πολιτεία”, κ.Σπύρος Σπύρου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ.Σπύρου, έτοιμος για την επαναδιεκδίκηση της ΠΙΝ , ήταν εδώ και αρκετό καιρό, ενώ για πρώτη φορά δήλωσε τη πρόθεση του , ερχόμενος στον νησί μας τον Ιανουάριο,  προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Συγκεκριμένα:
"Αποτελεί πλέον απόφασή τόσο δική μου όσο και των συνεργατών μου να είμαι επικεφαλής ψηφοδελτίου το οποίο θα διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις προσεχείς εκλογές.Ζητώ την στήριξη της ίδιας της κοινωνίας, με την οποία διατηρώ μακρά και διαρκή σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού. 
Έχω ήδη ζητήσει και την στήριξη του προέδρου της Ν.Δ. την οποία και αναμένω. Καλώ όλους όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή. 
Καλώ όλους όσους μας γνωρίζουν και αγαπούν τον τόπο τους να συμμετέχουν. Η παράταξή μας είναι ανοιχτή για άτομα άξια, εργατικά που με ανιδιοτέλεια θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας"

Την απόφαση του  να επαναδιεκδικήσει την ηγεσία στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες μέσω της  προσωπικής του σελίδας στο fb , o τ.Περιφερειάρχης Ιονίων  Νήσων και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Ιόνιος Πολιτεία”, κ.Σπύρος Σπύρου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ.Σπύρου, έτοιμος για την επαναδιεκδίκηση της ΠΙΝ , ήταν εδώ και αρκετό καιρό, ενώ για πρώτη φορά δήλωσε τη πρόθεση του , ερχόμενος στον νησί μας τον Ιανουάριο,  προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικηςπίτας

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός