ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

Δριμεία κριτική και κατά μέτωπο επίθεση, εξαπολύει ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Θοδωρής Γαλιατσάτος,  εναντίον του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Νίκου Τσίπηρα , με αφορμή συνέντευξη του δεύτερου, σε τηλεοπτικό κανάλι της Κέρκυρας, όπου  μεταξύ άλλων  ανακοίνωσε  και την κάθοδό του, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Αφορμή για την επίθεση αυτή, στάθηκε η αναφορά του κ.Τσίπηρα, εις βάρος της διοίκησης της ΠΙΝ , με κέντρο βάρους, τις… χαμένες χρηματοδοτήσεις
Με ανάρτηση του, στη προσωπική του σελίδα στο fb, ο κ.Γαλιατσάτος, αφού πρώτα δηλώνει ότι, ''ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου βρίσκεται σε σύγχυση και ψευδολογεί'' , επισημαίνει ότι, οι επισημάνσεις του είναι αναξιόπιστες, ενώ τον καλεί να απαντήσει, στο  θέμα της οικονομικής κατάστασης της ΣΑΖ.


Συγκεκριμένα
'' ο πρόεδρος του ΔΣ Ζακύνθου ,ο οποίος κατά δήλωση του θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Κερκυρας θεώρησε σκόπιμο να επιτεθεί εναντίον της περιφερειακής αρχής.
" όχι μόνο δεν παει καλά η Περιφέρεια , αλλα ειμαστε και ουραγοί ανάμεσα στις άλλες περιφερειες. εχουμε χάσει τόσες χρηματοδοτήσεις" δήλωσε με στόμφο!
φαινεται πως ο κος πρόεδρος βρίσκεται σε σύγχυση και μπερδεύει την δική του θητεία με την θητεία αλλων.
το γεγονός όμως ότι ενώ γνωρίζει (οφείλει να γνωρίζει) την πραγματική θέση της ΠΙΝ σε σχέση με τις άλλες περιφέρειες της χώρας δεν διαστάζει να ψευδολογεί δημοσίως κατά ενός θεσμού που σε όλες τις δυσκολίες της Ζακύνθου συμπαραστάθηκε με αποφασιστικότητα στις προσπάθειες του δήμου, δείχνει την παντελή έλλειψη ηθικού έρματος που δυστυχώς γι αυτόν είναι απαραίτητο εφόδιο ενός αυτοδιοικητικού.
ο κος πρόεδρος εχει δυο επιλογές ώστε να στηρίξει τα λεγόμενα του:
η να ενημερώσει συγκεκριμένα τους πολίτες της Ζακυνθου και του Ιονίου για το ποιες χρηματοδοτήσεις χάθηκαν από την περιφέρεια 
η καλύτερα να ενημερώσει ποια εργα γίνονται σήμερα στην Ζακυνθο με η χωρίς την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
οποία επιλογή κι αν ακολουθήσει ,δυστυχώς γι αυτόν, θα καταδειχθεί το μέγεθος της αναξιοπιστίας του.
α, και με την ευκαιρία ας ενημερώσει ο λαλίστατος κος πρόεδρος τους πολίτες της Ζακύνθου ,που βρίσκεται σήμερα η οικονομική κατάσταση της ΣΑΖ; ''

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός