Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Κυριακή 17 Δεκέμβριος 2017
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Ο Άγιος της Συγγνώμης ως πηγή έμπνευσης Ζακυνθινών ποιητών και στιχογράφων Διάλεξη του ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΕΡΡΑ, φιλολόγου και λογοτέχνη, κατά την 3η σύναξη του ζ΄ κύκλου μορφωτικών δράσεων του Κέντρου Λόγου «Αληθώς» (Ναός Παναγούλας Μπανάτου, 10 Νοεμβρίου 2017)

“Η ανέμη θα γυρίσει με τραγούδι και χορό παραμύθι ν’ αρχινήσει...” Πολιτιστικός σύλλογος “Μανώλιες”

Στην επιμνημόσυνη δέηση για τη συμπλήρωση 150 χρόνων από τη γέννηση του Γρηγορίου Ξενόπουλου, και η οποία έγινε το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Φανερωμένης, παρέστη ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς.

Το πορτρέτο του Κ. Πορφύρη –σε νεαρή ηλικία– όπως το φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Αντώνης Μιλάνος προκειμένου να συμπεριληφθεί ανάμεσα σε εξέχουσες προσωπικότητες στο Εικαστικό Λεύκωμά του «ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ» που εξεδόθει το 2000 επ’ ευκαιρία του εορτασμού των 200 χρόνων από την ίδρυση της Ιονίου Πολιτείας.

Το Θέατρο τση Ζάκυθος παρουσιάζει την κωμωδία του Τζόρντι Γκαλθεράν «ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ» στον Αυριακό, από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου εώς το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017. Ένας διευθυντής υποκαταστήματος μιας μεγάλης τράπεζας, εξετάζει την αίτηση για δάνειο, ενός απλού καθημερινού ανθρώπου. Τι μπορεί να πάει στραβά;