ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μνήμης της  Γενοκτονίας  των Ελλήνων του Πόντου» και  σύμφωνα με το υπ. αριθμ.13220/20-4-2018 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης , την  Κυριακή   20 Μαΐου 2018  θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

 

Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των Ελλήνων του Πόντου στις 10.30π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, στο οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ..κ. Διονύσιος Δ΄, με το ιερατείο της πόλης.

 

Ομιλία από την κ. Κυριακίδου Ειρήνη-Ραφαηλία  εκπαιδευτικό ΠΕ 70 Δασκάλων του Α ΄ Δημοτικού Σχολείου Ρίζας.

 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων.

 

Στις παραπάνω εκδηλώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου καλεί  να παρευρεθούν: οι πολίτες  και οι αρχές σύμφωνα με την καθιερωμένη τάξη. Παρακαλείται η Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου να φροντίσει τα σχετικά με την Ιεροτελεστία, η Αστυνομική Δ/νση Ζακύνθου και το Λιμεναρχείο Ζακύνθου για την τάξη και ο Δήμος Ζακύνθου για την συμμετοχή της Φιλαρμονικής.

 

Ορίζετε  γενικός σημαιοστολισμός την ημέρα της εορτής από 08.00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου της 20ης Μαΐου 2018. Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων και των Κτιρίων της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου κατά τις βραδινές ώρες της 20ης Μαΐου 2018  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης..

 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός