ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

Τιμώμενο νησί για το 2018 η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων της Κολοσσιαίας Ναυμαχίας της Μεσογείου, όπως την χαρακτηρίζουν αυτή της Ναυπάκτου-του Ιονίου – 1571, ήταν μοναδική, κατά γενική ομολογία των παρευρισκομένων, οι οποίοι την παρακολούθησαν με φανερό ενδιαφέρον και προσοχή, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε.

Οι Κεφαλλήνες με τη Φιλαρμονική Αργοστολίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς «Διονύσιος Λαυράγκας» με τις υπέροχες μελωδίες, την μουσική παιδεία, ρυθμό και συνέπεια μάγεψαν στην κυριολεξία το κοινό, όπου τους καταχειροκρότησε. Μαέστρος ο ταλαντούχος κ. Βασίλης Περλικίδης. Συγχαρητήρια.

Ο Καλλιτεχνικός-Χορευτικός-Παραδοσιακός Σύλλογος Φραγκάτων Κεφαλονιάς «ο Μέρμηγκας» πάντα κοντά μας, που με το μπρίο τους το κεφαλλονίτικο ταπεραμέντο που τους διακρίνει και το κέφι τους μας ξεσήκωσαν. Παρέα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαχαιράδου «η Αγία Μαύρα» και την  Ομάδα Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού «Ο Σύρτης» συμπλήρωσαν την βραδιά προσθέτοντας το δικό τους Ζακυνθινό χρώμα και χορευτικό ταλέντο ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους. Κοντά και ο Σύλλογος Κρητών Ζακύνθου «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ». Όλους τους ευχαριστούμε

Το «ΜΙΛΑΝΕΙΟ» Ναυτικό Μουσείο συνεχίζει να προσφέρει εθελοντικά και αφιλοκερδώς είτε οργανώνοντας μόνο του τις εκδηλώσεις του είτε σε συνδιοργάνωση με Φορείς. Κίνητρο διοργανωτών και συμμετεχόντων είναι η προσφορά στον Τόπο μας. Έτσι κανένας παράγοντας δεν είναι ικανός να φρενάρει και να φθείρει την διάθεσή μας για δημιουργία.

Φέτος οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ζακυνθίων. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Π. Κολοκοτσά, τον Πρόεδρο Δ.Σ. κ. Ν. Τσίπηρα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γ. Κόκλα, την Προϊσταμένη Γραφείου Πολιτισμού του Δ.Ζ. κ. Π. Γράμψα, τη Δημοτική Αστυνομία και όλο το τεχνικό προσωπικό του Δήμου Ζακυνθίων.

Όμως τον εθελοντισμό μας συμπληρώνουν και άλλοι εθελοντές συμπολίτες μας που αναγνωρίζοντας το έργο είναι κοντά μας κάθε χρόνο. Όπως:

  • ο Όμιλος Ξενοδοχείων «XENOS HOTELS», ο κ. Χρήστος Ξένος, για την πλήρη φιλοξενία και η κ. Δήμητρα. Λαγοπόδη για την άριστη συνεργασία,
  • ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αρκαδίων και ο κ. Θοδωρής Κολπονδίνος,
  • ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Νικόδημος Κεφαλληνός που πάντα με σεβασμό τελεί τα δέοντα μαζί με τον εφημέριο Πλάνου πατέρα Νικόλαο Αβούρη, καθώς και ο πατέρας Διονύσιος Τσουκαλάς εφημέριος Μητροπόλεως και Αγίου Νικολάου του Μώλου,
  • ο κ. Πέτρος Βουτυράκος με τη διάθεση του πλοίου του «ΜΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑ Ι», όταν ο καιρός το επιτρέπει,
  • ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγακίου «Η ΔΕΡΜΑΤΟΥΣΑ»,
  • το ανθοπωλείο «Ντάνα Ακτύπη»,
  • ο κ. Κ. Μαυρίας με τα «Water sports»,
  • το ζαχαροπλαστείο «Βερύκιος» και
  • το πρατήριο «Άρτος και Υγεία».

Όλους τους ευχαριστούμε από ψυχής.

 

 

                                          Για το «ΜΙΛΑΝΕΙΟ» Ναυτικό Μουσείο

                                              Σταματία Γασπαράτου-Μιλάνου


 Η κ. Σταματία Γασπαράτου-Μιλάνου "ΕΚΤΕΝΩΣ ..." στο IonianRadio.gr (ZantePress24) και στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη
Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός