ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

- Αποτελεί  παράρτηµα του Ιστορικού Εθνικού Μουσείου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΙΑΣΚΟΥ».
To Ιστορικό Πολεμικό Μουσείο, με  πιστές αναπαραστάσεις μαχών των σημαντικότερων πολέμων του περασμένου αιώνα, από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεµο, τον Πόλεµο της Κορέας και τον Πόλεµο του Βιετνάμ,  άνοιξε τις πόρτες του στους  εκπροσώπους  των τοπικών ΜΜΕ της Ζακύνθου με μια εξαιρετική   και άκρως ενδιαφέρουσα ξενάγηση από τον  Ιδρυτή του Μουσείου, τ. Υφυπουργό και Βουλευτή, κ. Αναστάσιο Λιάσκο.
Τα εντυπωσιακά  τρισδιάστατα  πολεμικά σκηνικά  του Μουσείου  ως  μέσο  αναφοράς , αποτύπωσης  και καταγραφής  της Ιστορίας , εντυπωσιάζουν και εφοδιάζουν τον επισκέπτη  με γνώση και  ιστορικές λεπτομέρειες   άγνωστες στο ευρύ κοινό .
Το Μουσείο εχει αποτελέσει   έναν ισχυρό πόλο έλξης για ξένους και ντόπιους ,ενώ καταφέρνει να εντυπωσιάσει  ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη .
Το Πολεμικό Μουσείο σε ταξιδεύει στο χρόνο  και σε μεταφέρει σε πραγματικές στιγμές πολέμου, ακόμη και  ανάπαυλας ,με τα  πραγματικών διαστάσεων ομοιώματα , με  τις στολές,  τον εξοπλισμό  και τα  οχήματα της εποχής .
Οι  εικόνες  ζωντανεύουν και ο επισκέπτης γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι τους.
 Να σημειώσουμε  ότι, το Ιστορικό Πολεμικό Μουσείο  στο ξενοδοχείο Galaxy Beach Resort ( ιδιοκτησίας  Χριστίνας Τετράδη) αποτελεί  παράρτηµα του Ιστορικού Εθνικού Μουσείου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΙΑΣΚΟΥ», το οποίο ιδρύθηκε το 1995 στο Κοντοδεσπότι του Δήµου Μεσσαπίων του νοµού Ευβοίας, τα επίσημα εγκαίνια του οποίου είχε τελέσει το 2003 ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός