ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ"Ευχαριστούμε τους Συλλόγους Ξενοδόχων Ζακύνθου, Λαγανά, Αλυκών και Αρκαδίων για την ομόφωνη απόφασή τους να τιμήσουν την οικογένεια Μιλάνου για την προσφορά της στον πολιτισμό τόσο της χώρας μας όσο και του νησιού μας, την 1η Φεβρουαρίου ε.ε. σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, στο ξενοδοχείο Παλατίνο, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της πίτας τους για το 2019.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τη διάκριση αυτή.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουν το πάθος, την προσφορά σου και την ανιδιοτέλειά σου. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται μεγαλείο ψυχής και πολιτιστική βούληση. Η ενέργεια αυτή τιμά τον πολιτισμό και το νησί μας αναγνωρίζοντας συγχρόνως την προσφορά μας που μόνο στόχο έχει την προβολή της Ζακύνθου με όλα τα θετικά οφέλη με φόντο πάντα το εικαστικό, ιστορικό και πολιτιστικό έργο του Αντώνη Μιλάνου. Τιμά όμως και όλους τους Συλλόγους Ξενοδόχων Ζακύνθου που με σοβαρότητα στρέφουν το βλέμμα τους προς τον πολιτισμό. Είναι βέβαιο πως τέτοιες ενέργειες θεμελιώνουν πρόοδο και ανάπτυξη που είναι το ζητούμενο.

Πολιτισμός και τουρισμός πάνε μαζί και όσο καλλιεργούνται παρόμοιες σκέψεις και ενέργειες είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσουμε το δρόμο, φτάνει να είμαστε όλοι μαζί.

 

Ευχαριστούμε τις κ.κ. Βίκυ Βίτσου και Χριστίνα Τετράδη και τους κ.κ. Θοδωρή Κολπονδίνο και Άκη Ποταμίτη, προέδρους των συλλόγων ξενοδόχων Ζακύνθου, Λαγανά, Αρκαδίων και Αλυκών αντίστοιχα, και τα μέλη αυτών για την ευγενική τιμητική διάκριση".

 

Αντώνης, Σταματία και Νίκος Μιλάνος

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός