ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
Το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 7:00 το απόγευμα, το μουσικό σύνολο “Melodie per Sempre”, του Γιάννη Παντάκη, σε μια άμεση και εκ του πλησίον επαφή με το κοινό, στην οικία Θεοτοκοπούλου στα Άνω Πατήσια στην Αθήνα, θα πραγματοποιήσει  ένα πέρασμα στο Ιόνιο, ένα μελωδικό ταξίδι στα όμορφα Επτάνησα. 
 
Το κοινό, θα έχει την ευκαιρία, σαν μία παρέα, να ακούσει από κοντά, τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Παντάκη, με τίτλο «Η Ζάκυνθός μου», μία κατάθεση ψυχής στη ζακυνθινή αλλά και στην επτανησιακή μουσική παράδοση, νέα τραγούδια του, καθώς επίσης και άλλες συνθέσεις.  
 
Την ορχήστρα θα απαρτίζουν η Ματούλα Φιοράτου στο μαντολίνο, η Loli Elezi στο βιολί και ο Δημήτρης Πελεκάνος στην κλασική κιθάρα. Στην ερμηνεία των τραγουδιών, θα είναι η Χαρά Ευαγγελινέλη και ο Γιάννης Παντάκης. 
 
«Ένα πέρασμα στο Ιόνιο»
 - Σάββατο 6 Απριλίου 2019
 - Έναρξη: 7:00 μμ
 - Διεύθυνση: Θεοτοκοπούλου 34, Άνω Πατήσια, Αθήνα (πίσω από το πάρκο Φίξ)
 - Είσοδος: Ελεύθερη (χωρίς κράτηση θέσεων) 
 - Πληροφορίες για το χώρο: 210 2235692

Μία σύντομη γνωριμία με την Οικία Θεοτοκοπούλου:
Η Οικία Θεοτοκοπούλου του δήμου Αθηναίων, αποτελεί ένα διώροφο νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο, το οποίο χτίστηκε στη δεκαετία του ’20, σε ένα περιβόλι της εποχής εκείνης, έκτασης 3,3 στρεμμάτων. Σήμερα, στα δωμάτια του κτιρίου αλλά και στην μεγαλύτερη αίθουσά του, περίπου 35 τ.μ., φιλοξενούνται δωρεάν πλήθος δράσεων πολιτισμού, τεχνολογίας,  ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός