Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Κυριακή 17 Δεκέμβριος 2017
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ζακύνθου παρουσία του διοικητή και του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ με θέμα το πόρισμα της Επιτροπής Διενέργειας Ελέγχων στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, με τα και την απόφαση να υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, το μέλος του Δ.Σ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ.Καψαμπέλης, δήλωσε στο IonianRadio.gr

Οι συκοφαντίες θα πέσουν στο κενό!   Ο αγώνας κλιμακώνεται Στο φύλλο της 7ης-11-2017  της εφημερίδας  των συντακτών  δημοσιεύτηκε άρθρο με  τίτλο: «Τα επιρρήματα, ο ρατσισμός και το νοσοκομείο της Ζακύνθου» στο οποίο γίνεται ονομαστική αναφορά σε μένα και μου προσάπτεται ο χαρακτηρισμός του …. ρατσιστή!

Το μπαράζ δηλώσεων, ανακοινώσεων και αντιπαραθέσεων ανάμεσα  σε Νοσοκομειακούς Γιατρούς της Ζακύνθου και  στη Διοίκηση καλά κρατεί … Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ζακύνθου και η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών, επανέρχονται με νέα κοινή τους ανακοίνωση, στην πολυσυζητημένη, και καθώς φαίνεται με πολλές προεκτάσεις ,παράσταση στην διοικήτρια του Νοσοκομείου.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), κήρυξε 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, διαμαρτυρόμενη για τις προωθούμενες αλλαγές στο νομοσχέδιο που ρυθμίζει τον χρόνο εργασίας των γιατρών. Κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης, τα νοσοκομεία εξυπηρετούσαν  μόνον τα έκτακτα περιστατικά από το προσωπικό ασφαλείας.

Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Αθήνα 6 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ