Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 22 Μάιος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 98,4» και στον δημοσιογράφο Βασίλη Πάικο. Απαντώντας σε ερώτηση για την εξέλιξη της υπόθεση Novartis, μετά την παραπομπή της στην τακτική Δικαιοσύνη ο κ. Υπουργός υπογράμμισε:

Ο δημοφιλής κωμικός και σατιρικός ηθοποιός Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Χαρρυ Κλυνν, απεβίωσε τη Δευτέρα το πρωί, σε ηλικία 78 ετών. Μια χαρισματική προσωπικότητα, ένα εκπληκτικό ταλέντο, άφταστος μίμος και κωμικός που έκανε εκατομμύρια Ελληνες και πολλές γενιές να δακρύσουν από τα γέλια και να αναγνωρίσουν το πηγαίο χιούμορ του.

Κατάκτησε την (5η) θέση στον 10o ετήσιο διαγωνισμό Ειδικών Δυνάμεων, στην Ιορδανία, ανάμεσα σε (40) Ειδικές Μονάδες από (24) χώρες Η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, κατακτώντας άλλη μια διεθνή διάκριση, στον 10ο ετήσιο διαγωνισμό Ειδικών Δυνάμεων στο εκπαιδευτικό κέντρο «KASOTC» της  Ιορδανίας, επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης της.

Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά φεστιβάλ στο άλσος Καλλιθέας Λακήθρας στην Κεφαλονιά, από τις 20 ως τις 22 Ιουλίου 2018 και καλεί σε συμμετοχή καλλιτέχνες κι εθελοντές. Μουσική, θέατρο, χορός, εικαστικά, performances και οτιδήποτε άλλο μας σηκώνει έστω κι ένα εκατοστό από τη γη είναι ευπρόσδεκτα! Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφιότητας είναι η 1η Ιουνίου 2018.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε (10-05-2018), στην Κέρκυρα, η προγραμματισμένη ημερίδα με τίτλο «Το διαδίκτυο στην ζωή μας» με κεντρικό ομιλητή τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Γεώργιο.  Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, η οποία εντάσσεται σε μια σειρά από αντίστοιχες ενημερωτικές δράσεις  στην σχολική κοινότητα του νησιού.