ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά φεστιβάλ στο άλσος Καλλιθέας Λακήθρας στην Κεφαλονιά, από τις 20 ως τις 22 Ιουλίου 2018 και καλεί σε συμμετοχή καλλιτέχνες κι εθελοντές. Μουσική, θέατρο, χορός, εικαστικά, performances και οτιδήποτε άλλο μας σηκώνει έστω κι ένα εκατοστό από τη γη είναι ευπρόσδεκτα! Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφιότητας είναι η 1η Ιουνίου 2018.
Οδηγίες προς ναυτιλομένους:
1. Η κάθε υποψηφιότητα θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον ένα τραγούδι (audio/video), ένα βιογραφικό σημείωμα του καλλιτεχνικού σχήματος και τα στοιχεία επικοινωνίας του εκπροσώπου.
2. Τα τραγούδια θα πρέπει να ψηφιοποιηθούν σε mp3 αρχεία (ποιότητα από 192Kbps έως 320Kbps).
3. Όλα τα υλικά θα πρέπει να γίνουν upload σε μία πλατφόρμα αποστολής αρχείων (Wetransfer, Sendspace, Dropbox) ως μεμονωμένα αρχεία ή ως ένα αρχείο μορφής zip.
4. Τα υλικά θα πρέπει να σταλούν μέσω της πλατφόρμας αποστολής αρχείων στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6984199176 (Υπεύθυνος: Δημήτρης Σμαΐλης) Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-16:00.
Υλικό από τα προηγούμενα φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:
http://www.e-traverso.gr/index.php/oi-draseis-mas/132-traverso-festival-2016
http://www.e-traverso.gr/index.php/oi-draseis-mas/140-traverso-festival-2017gr
https://www.facebook.com/TraversoKefalonia/
https://www.youtube.com/watch?v=JQedqJX_DuY
https://www.youtube.com/watch?v=bzhwoRF704A&list=PLcBqkpNSNLZZZ85lLckscyZd2427sYFcL
 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός