ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλλει στους εργαζόμενους , στο λαό του νησιού μας, τις απαράδεκτες ενέργειες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ η οποία ζήτησε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη συμβολή του για να προχωρούν ανεμπόδιστα στις νοθείες  τους.

Στόχος τους είναι να συνεχίσουν ανενόχλητοι την υπονόμευση των αγώνων , τα συνέδρια των συνδικάτων να γίνονται με την παρουσία της αστυνομίας και των ΜΑΤ  ώστε να μπορούν να ελέγχουν τους συσχετισμούς με αντιπροσώπους από νόθα συνέδρια και να συνεχίσουν να έχουν το ρόλο τους ανεμπόδιστοι μακριά από τις ανάγκες και τα προβλήματα των εργαζομένων.

 Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει την απόλυτη στήριξη που δίνουν και σε αυτή την κυβέρνηση αλλά και στη μεγαλοεργοδοσία για να περνούν τα αντεργατικά τους πλαίσια , να τσακίζουν  τους εργαζόμενους και βέβαια να περάσουν το μήνυμα ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη από τη δική τους θα τρομοκρατείται , διώκεται , απειλείται.

Δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από ότι χρόνια τώρα κάνουν  εργοδότες , εφοπλιστές, κυβερνήσεις όταν καλούν την αστυνομία να καταστείλει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που αγωνίζονται και διεκδικούν τα αυτονόητα για τη δουλειά , την υγεία, την παιδεία, τη ζωή τους.

Καλούμε κάθε τίμιο συνδικαλιστή, τους εργαζόμενους , το λαό του νησιού να καταδικάσουν την απαράδεκτη αυτή εξέλιξη και οι εργαζόμενοι ακόμα πιο αποφασιστικά, πιο μαχητικά να συσπειρωθούν  στα σωματεία τους , να αναπτύξουν τον αγώνα τους για την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ μπορεί να συνεχίσει τον ρόλο του σφουγγοκωλάριου των κυβερνήσεων και των μεγαλοεργοδοτών.

 Η εργατική τάξη θα συνεχίσει μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος να αποκαλύπτει το ρόλο τους και να τους δώσει την θέση που τους αξίζει.

 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός