ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Ζακύνθου σας προσκαλούν το Σάββατο  8-12-2018 και ώρα 19.00 μπροστά από το κτίριο της ΠΕ Ζακύνθου, όπου θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.
Θα συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα Winders Warblers και η φιλαρμονική του Δήμου Ζακύνθου, ενώ θα μοιραστούν και γλυκίσματα στον κόσμο που θα παρευρεθεί.
Η ανάρτηση στο fb της Εθελοντικής  Ομάδα Ζακύνθου

διονυσης νικολοπουλος
Ξεκινήσαμε το στόλισμα στον χώρο μπροστά από την Αντιπεριφέρεια ΖΑΚΥΝΘΟΥ! Καθαρίστηκαν τα παρτέρια από τα χόρτα και τα σκουπίδια, καθαρίστηκε ο χώρος από εκατοντάδες τσίχλες, βάφτηκαν και τα παγκάκια! Κυριολεκτικά θα δείτε έναν διαφορετικό χώρο! Κατόπιν τοποθετήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα μας! Ήρθε ο Σάντας, το έλκηθρο του με τα ελάφια του, πήγαν τα σπιτάκια (μετά από άδεια από την Πολεοδομία!!), και πολλά πολλά άλλα! Αλλα δεν μένουμε εδώ... Όλα αυτά θα φωτιστούν σε λίγες μέρες. Ο Ηλεκτρολόγος μας (Kolpondinos Lamprinos) με το συνεργείο του τα ετοιμάζει και παρέα με τον κ. γερανοφόρο Kostas Giatras, θα έρθουν να τα τοποθετήσουν πάνω στα δέντρα της Αντιπεριφέρειας! Δύσκολη δουλειά αλλα είχαμε μεγάλη βοήθεια σήμερα! Ήρθε η Valia Melikoki, η Rosica Stojcevska Nikolopoulou, η Kasi Nikolopoulou, η Delfina Kolistrkoska Pilika, ο Stavros Pilikas, ο Petros Nikolopulos, η Athina Tzimi Stamiri , ο Διονύσης, ο Σεμπάστιαν, ο Σπύρος, η Άννα - Μαρία, η Υακίνθη, η Αθηνά Ξένου, η Fiorentinos Flowers (Κατερίνα Φιορεντίνου) και μας έδωσε τις αψίδες της που θα στολίσουμε γύρω από τα φρεσκοβαμμένα παγκάκια, ο Τάσος που μας έφερε τις παλλέτες, ο Dennis Kivetos που μας έφερε τα εργαλεία του για να δουλέψουμε, ο Τζαμάλ που μας καθάρισε τα παρτέρια από τα χόρτα!!! Οι μικροί μας φίλες Λέιλα και Ρόζα που μας έκαναν παρέα, ενώ ο Ντένης με την Νέλλη φύλαγαν το σπίτι μας! Θερμες ευχαριστιες και στο cafe Tzante για την βοήθεια στην παροχή σκουπας κ.λ.π. Ελπίζω να τους θυμήθηκα όλους! Αυτή είναι η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ! Δεν είχαμε στο πρόγραμμα να καθαρίσουμε από τις τσίχλες αλλά μετά από ιδέα του Πέτρου, δεν μπορείτε να καταλάβατε τι βγάλαμε... Και σας θερμοευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την βοήθεια! Μικρούς και μεγάλους! Στην συνέχεια ακολουθούν φωτοστιγμές από την όλη επιχείρηση. Την άλλη βδομάδα θα τα δείτε πιστεύουμε όλα έτοιμα! Καλές Γιορτές με υγεία, ευτυχία και αγάπη!

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός