Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Σάββατο 21 Απρίλιος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ με τον διακριτικό τίτλο «SOS KIDS ΛΑΜΨΗ». Καλεί όλα τα μέλη και τους εθελοντές αιμοδότες όπως βοηθήσουμε έναν νέο συνανθρωπό μας ετών 46 από την Ζάκυνθο που διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία, και  νοσηλεύται στο γενικό νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο.

 Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Ζακύνθου, με χαρά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επαγγελματικού Λυκείου Ζακύνθου - ΕΠΑΛ,  προκειμένου, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, οι μαθητές της Β’  και Γ’ τάξης, του τομέα Υγείας, να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: “Διαπροσωπικές Σχέσεις – Ισότητα των Φύλων” .

Μεγάλη ανατροπή στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της Ζακυνθου  μετά την αγορά του «Ανδρέας Κάλβος» από την  οικογένεια Λυκούδη που προσέφερε 6,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Η Γενική Περιφερική Αστυνομική Διεύθυνση Ι.Ν ενημερώνει …  Νομοθεσία περί αλλοδαπών Ζάκυνθος 05-03-2018: Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε),  διότι κατελήφθη να διαμένει παράνομα στη Χώρα,  στερούμενος νομίμων εγγράφων παραμονής σ’ αυτή.

Ο Αθλητικός Σύλλογος, που  «σαρώνει» τα μετάλλια, κατακτώντας την μια μετά την άλλη τις πρώτες θέσεις  σε όλες τις διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα … Ο Αθλητικός Σύλλογος, που έχει διανύσει, πια, πολλά χιλιόμετρα σκληρής δουλειάς ,κάνοντας ότι φαίνεται ακατόρθωτο,  να γίνεται  κατορθωτό… Ο Αθλητικός Σύλλογος, που διέδωσε και εδραίωσε στην συνείδηση των πολιτών,  το άθλημα  των πολεμικών τεχνών… Ο Αθλητικός Σύλλογος, που πατά γερά σε αξίες και κανόνες, που διαμορφώνουν,  υγιείς και ισχυρές προσωπικότητες, όπως, ο Δανιήλ Λούντζης  και ο Παναγιώτης Πλέσσας, μαζί με τον Δάσκαλο τους Δημήτρη Παναγιωτόπουλο,  για άλλη μια φορά , τίμησαν το νησί και ολόκληρη τη χώρα …