Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Σάββατο 20 Οκτώβριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
      Ενα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια Aντώνη Νικολουδάκη-Μαρίας Λούγαρη κι αυτό δεν είναι άλλο από ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που πριν λίγες ώρες γεννήθηκε στο Μαιευτήριο  ΙΑΣΩ

Σας ευχαριστούμε πολύ, για την ανταπόκριση και την μεγάλη επισκεψιμότητα , στην ZantePress24 και στο IonianRadio.gr. Δεσμευόμαστε ότι η  απρόσκοπτη και συνεχής ροή ειδήσεων, πληροφοριών και ενημέρωσης από τα διαδικτυακά μας μέσα θα συνεχιστεί, όπως πάντα, σε εικοσιτετράωρη βάση…

Ήταν αναμενόμενο ότι και στη Ζάκυνθο, μετά την πρόσφατη μεταφορά μεταναστών στην Κυλλήνη,  θα δημιουργηθεί κέντρο προσωρινής υποδοχής τους. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τον Πρόεδρο της Μπόχαλης κ.Γιώργο Τσάκο,  αποκλειστικά στη ZantePress24, ο οποίος παραχώρησε την Πλατεία Μπόχαλης  , μετά και τη σύμφωνη γνώμη των επιχειρηματιών της περιοχής.

Είναι γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή, καλείται να διαχειρισθεί παθογένειες προηγούμενων ετών και προβλήματα που κληρονόμησε λόγω καθυστερήσεων  ίσως πολιτικής ολιγωρίας, ίσως και διαφορετικών προτεραιοτήτων.

Στον εντοπισμό ενός ενάλιου πήλινου αμφορέα προέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, το μεσημέρι του Σαββάτου μέτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο χώρο αποσκευών λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ζακύνθου.