Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Τετάρτη 17 Ιανουάριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Η ΝΟΔΕ Ζακύνθου: Σχετικά με όσα αναφέρθηκαν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε να πούμε ότι : Ως άλλος μάγος κόπερφιλντ ο Βουλευτής και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να παρουσιάσουν μια άλλη πραγματικότητα στη Ζάκυνθο σαν να πηγαίνουν όλα καλά και να μην συμβαίνει τίποτα .

Η χώρα τώρα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, δήλωσε σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής. Η κυβέρνηση βήμα-βήμα κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα και η οποία (χώρα) τώρα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, μιλώντας χθες του βράδυ σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στη Ζάκυνθο. Μάλιστα, ο κ. Κοντονής είπε «ότι η κυβέρνηση έριξε το ποσοστό της ανεργίας και έφτασε στο 20% ενώ στη Ζάκυνθο είναι στο 15%», ενώ για την αξιολόγηση τόνισε «ότι κλείνει χωρίς να ληφθεί ούτε ένα μέτρο».

Με την επισήμανση ότι, η κυβέρνηση έριξε το ποσοστό της ανεργίας και έφτασε στο 20% ενώ στη Ζάκυνθο είναι στο 15% ,ο Υπ. Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ζακύνθου ,κ. Σταύρος Κοντονής, μίλησε το βράδυ της Κυριακής σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής όπου μεταξύ άλλων θα διαμορφωθεί η διακήρυξη του κόμματος και θα παρουσιαστεί το έμβλημα. Όπως ανέφερε ο συντονιστής της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου Βασίλης Κεγκέρογλου «το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων για να εκφράσει την νέα ελπίδα για την πατρίδα και το λαό μας» .

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Κώστας Ζουράρις, κατόπιν του σάλου που δημιουργήθηκε για τις υβριστικές δηλώσεις του κατά φιλάθλων του Ολυμπιακού και του