Κυριακή 19 Νοέμβριος 2017
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού ενημερώνει   Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη Διάσκεψη Κορυφής για τα Κοινωνικά Θέματα, για τη Δίκαιη Απασχόληση και την Ανάπτυξη, έκανε την ακόλουθη παρέμβαση. (Ακολουθεί ανεπίσημη μετάφραση από τα αγγλικά)

Μαζική πανελλαδικά ήταν η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Σύμφωνα με τα πρώτα μέχρι στιγμής αποτελέσματα η Φώφη Γεννηματά ενδέχεται να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή , ενώ στη δεύτερη θέση όλα δείχνουν πως θα είναι ο  Νίκος Ανδρουλάκης .

Ήδη από τον Οκτώβριο του 2017 έχει δοθεί στη διοίκηση του Νοσοκομείου Ζακύνθου το πόρισμα της επιτροπής Πέτρου, επιτροπής που ορίστηκε από τον υπουργό υγείας κ. Ξανθό για να διερευνήσει τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα που συνέβησαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου τον περασμένο χειμώνα.

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης ξέσπασε ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για την Υγεία, μετά τις εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στο προσυνέδριο του κόμματος στην Ήπειρο. Συγκεκριμένα, το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης «άφησε πίσω του ένα μνημείο άγνοιας, θράσους και ακραίου νεοφιλελευθερισμού».

Τρεις κάλπες στη Ζάκυνθο.  ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Τέως Δημαρχείο Αλυκών Καταστάρι ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Τέως Δημαρχείο Λαγανά Παντοκράτορας ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πλατεία Σολωμού