Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Παρασκευή 21 Σεπτέμβριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Μετά από τέσσερα χρόνια στην εξουσία ο κ. Τσίπρας βρίσκεται απόλυτα ξεκομμένος  από την κοινωνία. Στην φετινή ΔΕΘ το απέδειξε αποτυγχάνοντας να πιάσει τον παλμό των πολιτών. Οι Έλληνες δεν ζητούν διορισμούς και παροχές. Ζητούν ευκαιρίες. Δεν θέλουν να εγκλωβιστούν στη φτώχεια, αλλά να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην προκοπή. Ζητούν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, χωρίς να τους βάζει κάποιος συνεχώς εμπόδια. Και να κερδίσουν το μέλλον που τους αξίζει.

«Η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Με κυβερνήτες τους πιο άξιους των Ελλήνων. Έτσι μόνο θα πάμε μπροστά. Μπορούμε». Με αυτές τις φράσεις και καταχειροκροτούμενος από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που κατέκλυσαν το Βελίδειο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε από το βήμα της ΔΕΘ «το όραμά του, αλλά και το ρεαλιστικό, και συγκροτημένο σχέδιο του για την Ελλάδα του αύριο». 

Με κεντρικό σύνθημα «Μπορούμε», ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσιάζει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ

«Αγωνιζόμαστε για μια αυτόνομη και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση που δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας» 

Φρένο βάζει ο Γραμματέας της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας στα στελέχη που στηρίζουν υποψήφιους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως επισημαίνει ο Γραμματέας με εγκύκλιο του: