Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 18 Ιούλιος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. Γιώργος Στασινόπουλος,  απαντά σε  ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου δεν μπορεί να είναι διαφορετικός από την γενική πολιτική τους σε όλη την Ελλάδα. Η απαξίωση όχι μόνο του κόσμο αλλά και των στελεχών που απαρτίζουν την κυβέρνηση είναι εμφανής .Είδατε την ροή του κόσμου στην υπουργική εμφάνιση για τα εγκαίνια της  πρόχειρης λύσης. Σας γύρισαν την πλάτη.

     Σε μια άνευ προηγουμένου πολιτική αντιπαράθεση με φόντο την σιδερένια γέφυρα στο ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπη ξέσπασε ανάμεσα στα κόμματα με κρίσεις, επικρίσεις και σκληρές εκφράσεις, επιστρατεύοντας ακόμη και λαϊκές ρήσεις με χαρακτηριστική την αντίδραση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ μετά από σχόλια των εκπροσώπων του τοπικού ΠΑΣΟΚ ,όπως «έβρισε ο γάιδαρος, τον πετεινό κεφάλα» . Στο μεταξύ ,δεν λείπουν οι γεμάτες υπονοούμενα αναφορές με το… σανό , καλά διαβάσατε, να έχει την τιμητική του …

Με αφορμή τα έργα την υλοποίηση των οποίων σπεύδει να εξαγγείλει ο τοπικός Βουλευτής, στον απόηχο των αντιδράσεων για τη γέφυρα από …τάβλες και της παντελούς απουσίας οποιουδήποτε πραγματικού έργου στη Ζάκυνθο επί των ημερών της «Πρώτη φορά Αριστεράς», επισημαίνουμε τα εξής:

 «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη ». Ήταν το καυστικό σχόλιο του προέδρου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, κ. Διονύση Καρδιανού (Μπούκιος) για τον  ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου και τον συντονιστή του κόμματος, κ. Αντώνη Κασσιμάτη . Αφορμή για να ξεσπάσει  η μεγάλη  αυτή πολιτική αντιπαράθεση, η οποία μάλιστα  συνοδεύεται από  ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς ,δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα, στάθηκε η  ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία  «Καταγγέλλουν  τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου για την επιπέδου Τρούμπας και χαμαιτυπείου ανάρτησή του στο fb»

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου καταγγέλλει με Δελτίο Τύπου τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου για την  επιπέδου Τρούμπας και χαμαιτυπείου ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook  - 12/7/2018) και συνεχίζει στο ίδιο καυστικό ύφος…