Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά

«Ξέχασε εύκολα για την καρέκλα του υπουργού , ο κ. Κοντονής την ιδεολογία και τον δογματισμό της αριστεράς»

«Αδιάφορος για τη Ζάκυνθο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής»

 «Οξύς και διχαστικός για άλλη μια φορά…»

«Δεν θα δεχτούμε να κλείσει κανένα τμήμα του ΤΕΙ»

«Να κατέβει στην κοινωνία, στους επαγγελματίες αν τολμά…»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 03/11/2017
Ουσιαστικά αδιάφορος για τη Ζάκυνθο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής, σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του στη Ζάκυνθο, ούτε λίγο ούτε πολύ μας αποκάλεσε παιδάρια μιας και δεν αντέχει και δεν μπορεί την κριτική που του ασκεί η Νέα Δημοκρατία.
Σε κάθε περίπτωση δεν δεχόμαστε τον ηλικιακό ρατσισμό που εκφράζει. Θέλουμε οι νέοι άνθρωποι να έχουν λόγο και να εκφράζουν την άποψή τους από όποιο κόμμα κι αν προέρχονται. Και ας μην ξεχνάτε κ. Κοντονή ότι η δική σας γενιά έφερε τη χώρα εδώ που βρίσκεται σήμερα.
Οξύς και διχαστικός για άλλη μια φορά ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι τάσσεται υπέρ του να κλείσει ένα από τα δύο τμήματα του ΤΕΙ, κάτι που έχει τεθεί ως πρόταση από την επιτροπή που έχει αναλάβει την ενοποίηση του Πανεπιστήμιου Ιονίων Νήσων με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα δεχτούμε να κλείσει κανένα τμήμα του ΤΕΙ, αντίθετα θέλουμε την αναβάθμισή τους σε πανεπιστημιακά τμήματα. Δεν είναι δυνατόν το Ιόνιο Πανεπιστήμιο να λειτουργεί μόνο στην Κέρκυρα . Καλοδεχούμενη η δημιουργία ερευνητικού κέντρου στη Ζάκυνθο, αλλά αυτό θα γίνει ουσιαστικά για να χρυσώσει το χάπι από το κλείσιμο του ενός από τα δυο τμήματα του ΤΕΙ .
Σε ό,τι αφορά το σχόλιό του ότι η οικονομία πάει καλά τον προτρέπω τον κ. Κοντονή να κατέβει στην κοινωνία, στους επαγγελματίες αν τολμά, και να τους ρωτήσει κατά πόσο πάει καλά η οικονομία με τους φόρους και τα μέτρα που έχει επιβάλλει αυτός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ .
Το πιο ειρωνικό βέβαια είναι πως για να στηρίξει την άποψή του αυτή επικαλέστηκε δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ. Ξέχασε εύκολα για την καρέκλα του υπουργού , ο κ. Κοντονής την ιδεολογία και τον δογματισμό της αριστεράς !
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ