ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μετά από την πολιτική εξαφάνιση και την αφωνία της ΝΔ και του προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στα καταιγιστικά ερωτήματα και στις συνταρακτικές αποκαλύψεις για
Το ιδιόχειρο σημείωμα του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρα προς τον επικεφαλής της Novartis, που διαβιβάστηκε απο την εισαγγελέα διαφθοράς στην προανακριτική επιτροπή της βουλής, χθες.
Τις στενές σχέσεις στελεχών της ΝΔ με τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat 18 που ήδη προφυλακίστηκαν.
Τα δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων για τις μίζες του 2% από την Siemens προς την ΝΔ και το Πασοκ σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου του Μονάχου, που καταδίκασε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Την χρηματοδότηση της εταιρείας της κ Μαρέβας Γκραμποφσκυ Μηητσοτάκη ( συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης) προς τις φοροδιαφευγουσες εταιρείες μεταφορικής διαμεσολάβησης.
Τις πρωτοφανείς δηλώσεις του βουλευτή επικρατείας της ΝΔ κ Σταμάτη ότι εμπιστεύεται τον τουρκο πρόεδρο Ερντογάν και όχι τον ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Εμφανίζεται λοιπόν η ΝΟΔΕ Ζακύνθου και απαντά σε..... λάθος ερώτημα.
Κατανοούμε την αγωνία και τον πανικό τους μετά την δήλωση του υπουργού δικαιοσύνης και βουλευτή Ζακύνθου Σταύρου Κοντονή, ο οποίος διέψευσε τις ψευδολογίες, που τα στελέχη της ΝΔ διακινούν, περί μη υποψηφιότητας του στην μονοεδρική της Ζακύνθου.
 
Ζάκυνθος 14/3/2018
Αντώνης Κασσιμάτης
Συντονιστής ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός