ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη ». Ήταν το καυστικό σχόλιο του προέδρου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, κ. Διονύση Καρδιανού (Μπούκιος) για τον  ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου και τον συντονιστή του κόμματος, κ. Αντώνη Κασσιμάτη .
Αφορμή για να ξεσπάσει  η μεγάλη  αυτή πολιτική αντιπαράθεση, η οποία μάλιστα  συνοδεύεται από  ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς ,δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα, στάθηκε η  ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία  «Καταγγέλλουν  τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ζακύνθου για την επιπέδου Τρούμπας και χαμαιτυπείου ανάρτησή του στο fb»
Ο κ. Καρδιανός ,με ανάρτησή του  στο FB και σε μια κατά μέτωπο επίθεση στον Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ  Ζακύνθου , επισημαίνει …
«Ωφειλόμενη απάντηση στον ιδεολόγο γιατρό κύριο Κασιμάτη
Ήμουν κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι κάποια στιγμή ο τοπικός Σύριζα θα αντιδρούσε κ για τις αναρτήσεις μου κ για τις αιχμηρές ανακοινώσεις μου ως προέδρου της ΝΟΔΕ Ζακύνθου.Την αρχή έκανε εχθές στο ZantePress24  ένας περιβόητος ιδεολόγος γιατρός ο γνωστός κύριος Κασιμάτης.
Επειδή λοιπόν η παράταξη στην οποία ανήκω είναι το φως κ η δική του το σκοτάδι στην πολιτική ιστορία του τόπου του συνιστώ να είναι πιο προσεκτικός
Η αλήθεια όμως είναι ότι πολύ το γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη
Αυτά για σήμερα
Με εκτίμηση Καρδιανος Μπουκιος Διονύσιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου
Υ.Γ. Ας δώσει μια ματιά ο κύριος Κασιμάτης στα σχόλια των ζακυνθινών στις δηλώσεις του κ θα καταλάβει πολλά.
Ο ίδιος»

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός