ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με αφορμή τα έργα την υλοποίηση των οποίων σπεύδει να εξαγγείλει ο τοπικός Βουλευτής, στον απόηχο των αντιδράσεων για τη γέφυρα από …τάβλες και της παντελούς απουσίας οποιουδήποτε πραγματικού έργου στη Ζάκυνθο επί των ημερών της «Πρώτη φορά Αριστεράς», επισημαίνουμε τα εξής:
Ι. Κατανοούμε την αγωνία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και του Βουλευτή να παρουσιάσει «έργο» ενόψει των εκλογών που έρχονται, σε μία προσπάθεια να περισώσει ό,τι μπορεί από την καταρρακωμένη αξιοπιστία του. Στο πλαίσιο αυτό διαφημίζονται σαν έργα του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζάκυνθο μία παιδική χαρά στον Άμμο (η οποία παρεμπιπτόντως είναι σημαντικά υποδεέστερη άλλων σύγχρονών της ενδεικτικά αναφερομένης αυτής του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης), μία προσωρινή και πρόχειρη γέφυρα από τάβλες και άλλα παρόμοια. Στις νέες αυτές ποσότητες ΣΑΝΟΥ που παρασκευάζει και προσφέρει στη Ζακυνθινή κοινωνία ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε πολύ απλά ότι ο κόσμος από εδώ και πολύ καιρό έχει μάθει ποιους έχει απέναντί του, συγκρίνει και καταλήγει σε ώριμα πλέον συμπεράσματα.
ΙΙ. Το μόνο έργο που στην πραγματικότητα έχει να παρουσιάσει η κυβέρνηση στη Ζάκυνθο είναι τα προσκόμματα σε κάθετί το αναπτυξιακό λόγω ανικανότητας και προσωπικών εμπαθειών, οι κόντρες με όποιον παράγοντα, αιρετό ή υπηρεσιακό, δεν είναι της αρεσκείας της, η απαξίωση υπηρεσιών όπως η Επιθεώρηση Εργασίας και η Κτηματική Υπηρεσία (για την οποία θα πρέπει κανείς να μεταβαίνει στον Πύργο) και η διάλυση των θεσμών και των δομών που υπήρχαν και λειτουργούσαν. Και βεβαίως, η σπίλωση των πολιτικών της αντιπάλων και η προσπάθεια αυτοί να καταστούν ανενεργοί ώστε να μην βρεθούν απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές (οι ΑΝΕΛ ήδη έχουν εξαϋλωθεί).
ΙΙΙ. Για τη γενική πολιτική της κυβέρνησης τι να πρωτοπεί κανείς; Για το μνημόνιο που τάχα τελειώνει ενώ υπάρχουν μέτρα με τη σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διαλύουν τα μεσαία και μικρά στρώματα της κοινωνίας για δεκαετίες ακόμα; Για το ξεπούλημα της Πατρίδας μας ώστε να κάνουμε τα χατίρια της Μέρκελ ( στ’ αλήθεια πού πήγε εκείνο το «ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ», το πήρε και αυτό η αγάπη για την καρέκλα και τη νομή της εξουσίας; ) Κάθε μέρα που περνάει οι γείτονες – άσπονδοι εχθροί μας θεριεύουν επειδή τη χώρα μας κυβερνάει όχι μία στιβαρή, σοβαρή κυβέρνηση αλλά ένας περιοδεύων θίασος!
ΙV. Ως εδώ όμως, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των αδελφοποιητών σας ΑΝΕΛ. Ό,τι και να κάνετε πλέον, όσα κι αν εξαγγείλετε για να υφαρπάξετε ψήφους, έχετε, όπως είπε πρόσφατα και η Πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά, τελειώσει! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο για την Ελλάδα και για εσάς!
 
Ζάκυνθος, 13.7.2018
 
Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός