ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Να απαντήσει για τη μεταγωγή "στα μουλωχτά" του τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα, στις αγροτικές φυλακές Βόλου, καλεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ. Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;" έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

Kyriakos Mitsotakis
 
@kmitsotakis
 
 

Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.Κ. @atsipras ,την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα,κυνισμό & συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;

Σημειώνεται πως ο πολυισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη σήμερα το πρωί, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών που ανήκει στο υπουργείο Δικαιοσύνης, στην αγροτική φυλακή του Βόλου η οποία ορίζεται από τον νόμο ως ανοικτή φυλακή. Όπως προβλέπει ο νόμος, οι κρατούμενοι σε  συνθήκες ανοικτής φυλακής, εργάζονται και κυκλοφορούν σε μεγάλη έκταση καθώς η φυλακή έχει κτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες, ενώ προβλέπεται ότι όσοι κρατούμενοι είναι σε αγροτικές φυλακές έχουν καλύτερο υπολογισμό ημερομισθίων από εκείνους που κρατούνται σε φυλακές κλειστού τύπου όπως ο Κορυδαλλός.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης της 17Ν που έχει καταδικαστεί για σειρά δολοφονιών σε 16 φορές ισόβια, το τελευταίο διάστημα έχει λάβει ολιγοήμερες άδειες και έχει εξέλθει της φυλακής για διάστημα 48 ωρών και έχει επιστρέψει. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν η μεταγωγή του έγινε μετά από δική του αίτηση. 

ΠΗΓΗ: capital.gr

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός