ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Διπλά συγκινημένος και ικανοποιημένος, όχι μόνο για την εκλογή του, αλλά και για το γεγονός ότι μετά από 30 χρόνια και πλέον η έδρα της Ζακύνθου πέρασε στη Ν.Δ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη ZantePress24  και με αφορμή, την ορκωμοσία των βουλευτών στην  πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Βουλής σήμερα το πρωί (17/7/2019), ο νεοεκλεγείς Βουλευτής Ζακύνθου, κ.Διονύσης Ακτύπης.

Τον κ.Ακτύπη, συνόδευσαν συγγενικά του πρόσωπα, καθώς και προσωπικοί του φίλοι όπως ο κ.Διονύσης Τρούσσας  (νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος) καθώς και  οι νεοεκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  Διονύσης Πλέσσας και η πολύ κοντά στο νέο Βουλευτή κ. Κατερίνα Μοθωναίου.

Ο νέος βουλευτής, όπως και προεκλογικά είχε αναφέρει, έτσι και μετεκλογικά, δίνει το περίγραμμα των προτεραιοτήτων  του , δηλώνοντας μάλιστα με έμφαση, ότι βασικός του στόχος παραμένει ο τομέας της υγείας και η προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος, όπως είναι η μόνιμα αιμορραγούσα πληγή των απορριμμάτων και η θαλάσσια ρύπανση.

Συγκεκριμένα ο κ. Ακτύπης δήλωσε:

«Έγινε σήμερα η ορκωμοσία σε κλίμα συγκίνησης . Η Ζάκυνθος με Βουλευτή  της Ν.Δ., μετά από 30 χρόνια, εκπροσωπείται στη Βουλή και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που έχω αυτό το ρόλο. Μαζί μου βρίσκονται συγγενικά πρόσωπα, μέλη της οικογένειας μου αλλά και εκλεγμένοι στην αυτοδιοίκηση φίλοι.

Η πανυγηρική διαδικασία  που ξεκίνησε σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00, ολοκληρώθηκε  με την ορκωμοσία . Τώρα μπροστά μας υπάρχει πολύ δουλειά που όμως πρέπει να διεκπεραιώσουμε. Είναι μια δύσκολη περίοδος και για την Ελλάδα και για τη Ζάκυνθο. Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να λύσουμε προβλήματα που μας ταλανίζουν όπως υγείας , λιμανιού και κρουαζιέρας, ενώ παράλληλα πρέπει να βοηθήσουμε το Δήμο και τη Περιφέρεια στην λύση των προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τα απορρίμματα και τα υγρά απόβλητα»


φωτογραφίες Κατερίνα Μοθωναίου

Ζάκυνθος Καιρός