Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 16 Αύγουστος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Με αφορμή τη παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ» μιλά στο IONIANRADIO.GR , ο Διονύσης Βίτσος (εκδόσεις ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ)

Οι διαπιστώσεις της ΕΕΠΦ που οδήγησαν στην απόσυρση των γαλάζιων σημαιών από τη Ζάκυνθο, προκάλεσαν την αντίδραση τόσο του Προέδρου του ΕΘΠΖ DrΔρόσου Κουτσούμπα, όσο και για άλλη μια φορά, του Προέδρου του Συλλόγου «ΣΚΟΠΟΣ», κ.Ν.Βαρδακαστάνη, οι οποίοι με συγκεκριμένες επισημάνσεις και επιχειρήματα, αποδομούν την «έκθεση» . «Μιλούν για ράμπα των ΑΜΕΑ στο  Γέρακα , ενώ δεν υπάρχει», δηλώνει  χαρακτηριστικά  ο κ. Κουτσούμπας «Στο Γέρακα υπάρχει μονοπάτι που κατεβαίνει και αμαξίδιο για ΑΜΕΑ. Δεν υπάρχουν σκουπίδια και όταν κλείνει η παραλία δεν μένει από τους φύλακες ούτε αποτσίγαρο».

 Συμβαίνει τώρα ! Μεγάλη πυρκαγιά τώρα στο Καλαμακι Ζακύνθου στη θέση Βροντόνερο. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η εστία δεν είναι μόνο μία , ενώ αναμένονται και εναέριες δυνάμεις κατάσβεσης    Νεότερη Ενημέρωση !Λόγω της άμεσης αντίδρασης και επέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Βροντόνερο Καλαμακίου Ζακύνθου, τέθηκε υπό έλεγχο.

Συμβαίνει στο ΙοnianRadio,gr! Πληθαίνουν τα παράπονα για την ελλειπή υδροδότηση συγκεκριμένων περιοχών – 24 ημέρες χωρίς νερό στο Δ.Δ.Πλάνουν και στη περιοχή Νία-Παράπονα από Βασιλικό και άλλες περιοχές-Στο κόκκινο οι αντιδράσεις για την απορροή λυμάτων-Το θέμα και στο Περιφερειακό Συμβούλιο-Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δικαιοσύνης κ.Ιωάννης Σακκάς στο IonianRadio.gr- H έντονη αντίδραση Αναστάσιου Μποτώνη μετά την … αποδοχή της παραίτησης του από το Δήμαρχο Ζακύνθου κ.Παύλο Κολοκοτσά

Υπό τη σκιά των τελευταίων ραγδαίων εξελίξεων, που διαμόρφωσε η απόσυρση των γαλάζιων σημαιών, όπως η παραίτηση (;) του Αναστάσιου Μποτώνη, από μέλος της επιτροπής τουρισμού και Δημοτικός Σύμβουλος «έως ότου οι Υπηρεσίες παράσχουν στην Επιτροπή τα απαραίτητα εργαλεία για να ολοκληρώσει με επιτυχία το έργο της» και του Αντώνη Νικολουδάκη από τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου, διατηρώντας τη θέση του μέλουςκαι μετά την συνεδρίαση της επιτροπής τουρισμού, όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο θέμα στο IonianRadio.gr