ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Γιώργος Κωνσταντίνου (Πρόεδρος ΕΚΖ)

 
Φωτογραφία του χρήστη Zantepress24.

Δυστυχώς δικαιωνόμαστε για τις προβλέψεις στο θέμα των απορριμμάτων....

Το ζήτημα δεν είναι σε ποιο μέρος θα πάνε αλλά αν θα διαχειριστούν σωστά.

Φτιάχνεται νέος όγκος ξενοδοχείων και το ζήτημα είναι αν οι υποδομές είναι ικανές να λειτουργήσουν ορθά.

Έμεινα κατάπληκτος όταν διάβασα ότι στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ εδώ ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα έπρεπε να είχαν γίνει 30 χρόνια πριν. Πολλοί ζακυνθινοί έχασαν τη ζωή τους για χρέη. Ήδη υπάρχει και όχι στο στόχαστρο μόνο μεγάλοι επιχειρηματίες και γίνεται μέχρι και κατάσχεση λογαριασμών συνταξιούχων

Τους πήρε ο πόνος τώρα,  και θέλουν να το πιστέψουμε, για το δημοκρατικό δικαίωμα της απεργίας;

Θέλουν να σπάσουν το ζήτημα της απεργίας γιατί φοβούνται ότι σύντομα ο κόσμος θα ξεσηκωθεί. Επίσης απεργία στα χαρτιά δεν υπάρχει. Αν δεν απεργήσουν οι εργαζόμενοι στην ουσία απεργία δεν υπάρχει.

Ήταν ελπιδοφόρα η απεργία της Παρασκευής που με τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων που οργάνωσαν αυτή την απεργία δόθηκε μία μάχη που πραγματικά φάνηκε ότι οι εργαζόμενοι έκαναν ένα βήμα μπροστά. Δηλώνουμε ότι πίσω δε θα κάνουμε ούτε θα επιτρέψουμε να παρθούν τα σπίτια από τους τραπεζίτες. Ούτε θα επιτρέψουμε να υπάρξει ανέχεια.

Αυτά που είπε ο κ.Κοντονής στην αίθουσα του Παλατίνο απέχουν πολύ από την πραγματικότητα

 

Σταύρος Σκιαδόπουλος Πρόεδρος ΒΡΑΧΙΟΝΑ
Φωτογραφία του χρήστη Zantepress24.

"Από χθες βράδυ είναι στη Ζάκυνθο ο κ.Μπέσκος(Πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Αιγίου) δικηγόρος του Συλλόγου, έχουμε συγκεντρώσει τα στοιχεία και μέσα στην εβδομάδα θα καταθέσουμε τα ασφαλιστικά μέτρα για το ΛΙΒΑ.

Ο δικηγόρος του συλλόγου είναι πεπεισμένος ότι τα ασφαλιστικά μέτρα θα τα κερδίσει ο σύλλογος

Χρόνο δε χάσαμε, περιμέναμε να κάνουν αυτά που έκαναν παρακολουθούσαμε, πλέον ο χρόνος είναι ώριμος και εκτός από ασφαλιστικά θα καλέσουμε ελεγκτές να δουν τι συμβάλει κει επάνω και θα γίνουν και προσωπικές μηνύσεις.

Πολύ δύσκολα βρίσκει κανείς κάτι νόμιμο που έχουν κάνει πάνω εκεί.

Έχουμε τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει έρθει από το ΣτΕ. Πάνω σε αυτή δουλέψαμε και φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα".

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός