ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

Διονύσης Καρδιανός - Μπούκιος (υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ)

Σήμερα το πρωί μόνος μου χωρίς την ευλογία κανενός αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Έχουν δικαίωμα όλα τα μέλη τα ταμειακώς εντάξει. Όποιος δεν είναι ταμειακώς εντάξει μπορεί να το ταχτοποιήσει, υπάρχει περιθώριο και θα κάνω και σχετικές ανακοινώσεις.

Η πραγματικότητα στο χώρο είναι ότι είχαμε παλαιά προβλήματα τα οποία έχουν ελαχιστοποιηθεί. Η απόφαση η δική μου είναι προσωπική, δεν το συζήτησα με κανέναν και δηλώνω ότι η υποψηφιότητα μου θα πάει μέχρι το τέλος. Δεν θα κάνω πίσω ότι εμπόδιο και να συναντήσω και το λέω με πλήρη γνώση. Στο κόμμα δεν είμαι σημερινός είμαι από το 1974 και ξέρω την ακτινογραφία όλων μας. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα κάνω πίσω πλανώνται πλάνην οικτρά.

Ο επόμενος Πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θέλω να βοηθήσω το κόμμα να πάρει την έδρα στη Ζάκυνθο. Είμαι ενωτικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει , δεν συμβιβάζομαι και με τα λόγια μου κάποιοι ίσως περιοδικά να συγχύζονται. Εγώ ειλικρινά κάνω αντιπολίτευση και στον εαυτό μου. Οι νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες να σταματήσουν την ιστορία που από το 1981 μέχρι σήμερα έκαναν 139 ημέρες βουλευτή το Πυλαρινό και 24 ώρες το Γάσπαρο. Η ΝΔ είναι η λύση η μοναδική η οποία και αυτοδυναμία να πάρει θα απευθυνθεί στο κεντροαριστερό χώρο για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά.

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας , η Ζάκυνθος έχει πολλά προβλήματα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στις ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΜΠΟΜΠΕΣ στο Ionianradio.gr (12/3/2018)


 

 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός