ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

Βαγγέλης Τσώλας (πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου)

Φωτογραφία του χρήστη Zantepress24.Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι με υπαιτιότητα του Δ.Σ και  του δ/ντη της νοσηλευτικής.

Κατήγγειλε και ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ ο κ. Πετρόπουλος την απόφαση ως παράνομη…

Μάλλον ξεγελαστήκαμε γιατί η απόφαση βγήκε 16/3 και εμείς μέχρι 15/3 δεν γνωρίζαμε τίποτα. Η κα Κάνδηλα είναι και γραμματέας  του συλλόγου και αποφασίστηκε η μετακίνηση της. Δεν έπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ανέφερε μόνο προβλήματα καθαριότητας και κάποια προβλήματα στα μηχανήματα.

Επίσης σχολίασε συνδικαλιστικά σε κάποιο ραδιόφωνο το πόρισμα και το θέμα καθαριότητας. Αυτός ήταν ο λόγος μετακίνησης της.

Μιλάω για διωγμό γιατί έχουμε μία παράνομη καθαίρεση προϊσταμένου, ένα άλλο έμπειρο από το ενδοσκοπικό έφυγε από εκεί….. μία καραμπόλα δηλαδή. Αποδυνάμωσαν άλλο ένα τμήμα.

Αύριο θα είμαστε σε θέση το πρακτικό αυτό με το τι είπε ο κ.Λευτάκης να το έχουμε στη διάθεση σας. Ο κ. Λευτάκης μιλάει στα πλαίσια της φαντασίας

Τρομοκρατία και χούντα… Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται…

Η κα Κάνδηλα πληρώνει το τίμημα…

Το έγγραφο του χειρουργικού τομέα με 40 υπογραφές, μιλάει για την αναγκαιότητα παραμονής της κας Κάνδηλα…

Η πρόταση που την είπε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ.Γιαννάκος, είναι , αν κάποιος θεωρεί ότι το βάρος είναι μεγάλο (η παράδοση των εργαλείων μόνο  χρειάζεται ένα μήνα)να μην αποδεχθεί τη θέση.

Όλο αυτό το διάστημα μας είδατε να παρέμβουμε σε θέματα; Ειδικότερα να ερχόμαστε σε κόντρες;

Κρατήσαμε μία στάση… Οποιαδήποτε πρωτοβουλία της σύνεσης από όποιο χώρο και να προέρχεται εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα συνεισφέρω προς αυτή τη κατεύθυνση.

Εμείς έχουμε εξαγγείλει κάποιες κινητοποιήσεις… Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Πιθανόν η μορφή δράσης από πλευράς μας να αλλάξει. Μπορεί να μην είναι στάση πολύωρη αλλά κάτι άλλο.

Όσο αφορά τις καθαιρέσεις υπάρχουν και σε άλλα νοσοκομεία… Είναι θέμα πολιτικής εκδίωξης… Αυτά είπαν οι συνδικαλιστές από Πάτρα και Αθήνα…


 

 

 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός