ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«Να βγει ο Δήμαρχος από το μπαλόνι που ζει…»

Ο κ.Αρμένης επηρεάζει τις αποφάσεις του Δημάρχου…»

«Πολύ άμεσα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα των παιδικών σταθμών. Και ελπίζω να μην είναι αλήθεια αυτό που πληροφορήθηκα το μεσημέρι ότι μας ζητάει τις παραιτήσεις μας στο δ.σ….»

«Την Τρίτη έχουμε δ.σ στους παιδικούς σταθμούς και την Τρίτη το απόγευμα θα τα πούμε πάλι… Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου έχουν προγραμματίσει να συζητηθεί και το θέμα των παιδικών σταθμών….»

Χρήστος Γιακουμέλος (Πρόεδρος Γαιτανίου)

Φωτογραφία του χρήστη Zantepress24.

Δε σημαίνει ότι επειδή ανήκω στη δημοτική αρχή θα πρέπει να χειροκροτούμε πράγματα που δε γίνονται ή να κοπεί ο λόγος μας.

Ξεκινήσαμε με αισιοδοξία πολλοί άνθρωποι να κάνουμε κάτι για το τόπο μας, βάλαμε πλάτες,  όμως στεγνώσαμε οικονομικά, γιατί από το δήμο δεν είχαμε καμία ανταπόκριση. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλα χρήματα να χρηματοδοτούμε το δήμο.

Στηρίζαμε εγώ με κάποιους άλλους ανθρώπους αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλα χρήματα. Αγοράζαμε λάμπες, ασβέστη, μηχανήματα χορτοκοπτικά, βενζίνες… Μας βοήθησαν κάποιοι προϊστάμενοι  με το να στέλνουν μια φορά ανά 6μηνο στη καθαριότητα του χωριού.

Έφτασα ο κόμπος στο χτένι. Δε μπορώ να χειροκροτώ κάτι που δεν λειτουργεί.

Το σημαντικότερο είναι ότι στην άμεση επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματα του που ζητά  τα αυτονόητα έχουμε φτάσει να μην μπορούμε να του τα δώσουμε και δεν μπορώ να κοιτάξω τους  συγχωριανούς μου. Έχουμε χάσει την αξιοπρέπεια μας. Δεν έχουμε μπροστά μας 10 χρόνια για να μπορέσουμε να κάνουμε έργα. Πρέπει να τελειώσει η θητεία μας με αξιοπρέπεια

Η λύση υπάρχει είναι μία

Να βγει ο δήμαρχος από το μπαλόνι που ζει

Να αφήσει τους προϊστάμενους και τους υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά τους με μια μικρή εποπτεία.

Αν συμβούν αυτά από την επόμενη εβδομάδα θα δούμε αλλαγές.

Βγάλαμε μια φωτογραφία στο ΦΟΔΣΑ ότι θα το κάναμε Πάρκο …Είμαστε στον Εισαγγελέα

Βγάλαμε μια φωτογραφία στο Μουσικό Σχολείο …Είμαστε στον Εισαγγελέα

 

Έχουμε κάνει δεύτερο σπίτι μας τον Εισαγγελέα

Τον δήμαρχο δεν μπορούν να τον επηρεάσουν οι σύμβουλοι του …

Υπάρχουν 3 θέματα

1ο αυτή τη στιγμή που μιλάω εγώ δεν είμαι πουθενά πολιτικά

2ο όταν ξεκινήσεις με μια ομάδα να διεκδικήσεις ποτέ δεν αφήνεις την ομάδα μόνη της και   δεν δημιουργούνται ομαδούλες στην ομάδα

Όλες οι πράξεις του δείχνουν ότι βρήκε αλλού και αγάπησε…  Υπάρχουν θέματα που φέρνει η αξιωματική αντιπολίτευση για συζήτηση. Ο κ.Αρμένης  επηρεάζει τις αποφάσεις του Δημάρχου.

Και το θέμα των παιδικών σταθμών ήταν πρόταση της αντιπολίτευσης… εγώ είμαι μέλος του δ.σ των παιδικών σταθμών. Εγώ πιστεύω ότι η Πρόεδρος  έχει κάνει αρκετά λάθη. Είχε τη δυνατότητα στα 2 ,5 χρόνια να την αλλάξει… τι αλλάζει τώρα στον 1,5 χρόνο;

Πρόεδρος παιδικών σταθμών δήλωνε ότι θα πάει ο ίδιος… Πως θα κάνει διοίκηση; Από πού;  πως θα καταφέρει με όλα αυτά τα προβλήματα που έχει να βρίσκεται καις τους παιδικούς σταθμούς; Πολύ άμεσα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα των παιδικών σταθμών. Και ελπίζω να μην είναι αλήθεια αυτό που πληροφορήθηκα το μεσημέρι ότι μας ζητάει τις παραιτήσεις μας στο δ.σ.

Ουδέποτε πήγα να ζητήσω  την οποιαδήποτε θέση και καμία θέση δεν ήθελα.  Απλά να κάνω ένα ερώτημα… Στα 2,5 χρόνια δέχομαι ένα τηλεφώνημα και μου λέει ο δήμαρχος , «επειδή θέλω ανθρώπους που να μπορούν να προσφέρουν θέλω να μπεις στη διοίκηση…»   αρνήθηκα αλλά στο τέλος με έπεισε  και μπήκα… τι άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο; Αν είναι αλήθεια βέβαια ότι ζητάει τις παραιτήσεις μας; Τι περίμενε και τι ήθελε να κάνω; Μήπως δεν του αρέσουν αυτά που έκανα;

Άμεσα θα έχουμε και άλλες εξελίξεις. Απλά επειδή είναι ένα θέμα που με αγγίζει , οι παιδικοί σταθμοί είναι ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι και του  επισημαίνω του κ.Κολοκοτσά ότι εκεί δε χωράει πολιτική. Μιλάμε για παιδάκια και δεν θα τα τραυματίσουμε πηγαινοέρχοντας τα….

Επίσης οι μετακινήσεις του προσωπικού  είναι πρόβλημα. Δεν μπορούμε να παίρνουμε τον οδοκαθαριστή να τον βάζουμε να στολίζει, να τον χρησιμοποιούμε σε διάφορα άλλα πράγματα.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχουν καμιά τριανταριά χιλιάδες λάμπες. Πριν 2 χρόνια στην εκπομπή σας είχε υποσχεθεί ότι θα βγάλει και δεύτερο καλάθι… έχουμε μόνο ένα υπάλληλο….

Εμείς δεν είμαστε οι εργάτες… έβλεπα τον πρόεδρο του Πλάνου να καθαρίζει το χωριό του. Οι πολίτες εμάς βλέπουν καθημερινά, εμάς βρίζουν ….ζούμε σε μια εποχή που υπάρχει κρίση…. Για το πολίτη δεν υπάρχει κρίση που πληρώνει τα δημοτικά τέλη; Που δεν έχει λάμπα στο δρόμο;

Αν είχαμε το σωστό φωτισμό δεν θα είχαμε τόσα κρούσματα κλοπών.

Θα μας δημιουργήσει το απόλυτο χάος και δεν θα μπορούμε να διορθώσουμε τίποτα,

Εγώ δεν είμαι κοντά στο Δήμαρχο. Ποιοι είναι κοντά στο δήμαρχο; Ποιοι δημοτικοί, πρόεδροι κοινοτήτων αναρωτιέμαι είναι κοντά στο δήμαρχο;…. Μήπως γι αυτό τα πράγματα έχουν φτάσει εδώ;

Είχα κάποια τηλεφωνήματα σήμερα  από το Δήμο , που μου ζήτησαν να καταγράψω τα προβλήματα του Γαϊτανιου για να λυθούν…. Από το δήμαρχο δεν είχα κανένα τηλεφώνημα….

Την Τρίτη έχουμε δ.σ στους παιδικούς σταθμούς και την Τρίτη το απόγευμα θα τα πούμε πάλι… Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου έχουν προγραμματίσει να συζητηθεί και το θέμα των παιδικών σταθμών.


      Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στις ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ στο Ionianradio.gr (03/05/2018) 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός