ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ – ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ – ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ- ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ , ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΑΣΠΑΡΟΥ

Με φόντο τις παθογένειες ετών , τα άλυτα προβλήματα και τις μόνιμα αιμορραγούσες πληγές της τοπικής κοινωνίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσης Γάσπαρος (Ζακυνθινή Ενωτική Κίνηση   ) χωρίς περιστροφές, μίλησε ΕΚΤΕΝΩΣ στον Δημήτρη Τετράδη,  στέλνοντας  παράλληλα μηνύματα με συγκεκριμένους αποδέκτες.

Στα πλαίσια αυτά , δεν δίστασε να δηλώσει ,ότι τα πρόστιμα τα οποία λόγω της κακής διαχείρισης του πολυσυζητημένου  και με πολιτικές προεκτάσεις θέματος ,αυτό, των απορριμμάτων , «θα προσωποποιηθούν…» , θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πει ότι θα πληρωθούν από τους υπεύθυνους εκείνους που δημιούργησαν το πρόβλημα, δηλώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά , ότι «την ευθύνη την έχουν αυτοί πους ήμερα ασκούν διοίκηση στο ΦΟΔΣΑ, δηλαδή ο Πρόεδρος του κ.Παναγιώτης Μυλωνάς και τα μέλη του Δ.Σ, όπως ο κ.Νίκος Τσίπηρας».

Κατά την διάρκεια της συζήτησης,  ο κ.Γάσπαρος αναφέρθηκε στην πολιτική εμπειρία του κ.Γιάννη Αγαλιανού, αλλά ξεκαθάρισε ότι «η όποια συνεργασία για τη διοίκηση του Δήμου Ζακύνθου, θα είναι δύσκολο να υπάρξει, λόγω συγκεκριμένων στελεχών του.

Στα ίδια πλαίσια αναφερόμενος και στο κ.Γιώργο Αρμένη, μίλησε για τη πολιτική εμπειρία του και αρκέστηκε σε αυτό  και μόνο το σχόλιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ξεκάθαρη θέση του ότι ήταν λάθος επιλογή ο ΛΙΒΑΣ, σαφώς και ο τρόπος εφαρμογής της ενδιάμεσης λύσης,  στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που ακολουθεί, ο κ.Γάσπαρος αναφέρθηκε και στα εις βάρος του μηνύματα , δηλώνοντας ότι «μία μικρή ομάδα ανθρώπων , προσπαθεί να δημιουργήσει ισχυρές εντυπώσεις εις βάρος του, αλλά και κάποιοι πολίτες με ονοματεπώνυμο προχωρούν σε ακραίους χαρακτηρισμούς» , κάτι το οποίο και κατά την εκτίμηση του κ. Γάσπαρου, «λειτουργεί συνολικά εναντίον της κοινωνίας κα αποθαρρύνει τους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στα κοινά», υπογραμμίζοντας ότι «η άποψη όλων είναι σεβαστή, όχι όμως οι ακραίοι χαρακτηρισμοί».
Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός