ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Στις δημοτικές εκλογές της Πάτρας διεκδικεί ο τ.Διοικητής του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς , ιδιαίτερα γνωστός και στη Ζάκυνθο όπου εργάσθηκε στη Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος.

Ο κ.Ζαφειρόπουλος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κεφαλλονίτη υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Πατρέων , κ, Νίκου Παπαδημάκου, με το συνδυασμό «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ.Ζαφειρόπουλος , έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της ΝΟΔΕ Αχαίας , με πλούσια πολιτική και κοινωνική δράση.»


Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

"
Εμείς σαν συνδυασμός έχουμε μπει δυναμικά στη παρέμβαση των δημοτικών θεμάτων. Θέλουμε μια καλύτερη προοπτική για τη Πάτρα που ειδικότερα με το σημερινό δήμαρχο έχει μείνει πίσω. Για να κάνει δράσεις πρέπει να πάρει εντολή από Περισσό
Πρέπει να βγάλομε τη πάτρα από το τέλμα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η Πάτρα θα καταλάβει το συμφέρον της και θα μας ψηφίσει για την επόμενη ημέρα.
Τα προβλήματα είναι το κυκλοφοριακό, η ανεργία, το πράσινο, η υποβιομηχανιση της περιοχής, καθαριότητα , τα απορρίμματα. Είναι σύνθετα τα προβλήματα αφορούν και την οικονομία και την καθημερινότητα μας. Τα προβλήματα μας είναι κοινά μάλλον και όσο περνάμε φτάνουμε και σε χειρότερες καταστάσεις
Πήραμε την απόφαση να πούμε στοπ. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του γείτονα σας κ.Νίκου Παπαδημάτου. 
Έχω προϋπάρξει δημόσιος υπάλληλος στην ΠΕΖ και έχω πολύ καλή γνώση των προβλημάτων ειδικά σε Ζάκυνθο-Κεφαλονιά –Ιθάκη
Ο πρωθυπουργός λύνει και δένει, άρα δίνει το στίγμα για την επόμενη ημέρα. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση αλλά είπε θα κάνει άλλα έκανε και είχαμε ναυάγιο. Η μικρομεσαία τάξη έχει σπάσει τη ραχοκοκαλιά και έχει καταφέρει να ζουν με επιδόματα. Η ΝΔ θέλει τον έλληνα πολίτη περήφανο και με αξιοπρέπεια που θα έχει δουλειά και όχι να στέκεται σε ουρές για συσσίτια και επιδόματα. Νομίζουμε ότι έχουν αντιληφτεί τι σημαίνει Τσίπρας και θα δώσουν ράπισμα στη κυβέρνησης και θα δώσουν την εντολή στο Μητσοτάκη να κυβερνήσει.
Θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε επενδυτές και όχι να τους διώξουμε, θα είναι το πρώτο το που θα κάνουμε στη Πάτρα. Να φέρουμε τα λεφτά τους , με κάποιους κανόνες , με προτεραιότητα όμως το περιβάλλον. Δεν είναι αμαρτία να έρθει να επενδύσει ένας ιδιώτης που κάποιοι το έχουν για θανάσιμο αμάρτημα. Θέλουμε να έρθει ο επενδυτής, να ανοίξουν κάποιες επιχειρήσεις για να κερδίσουμε το στοίχημα της ανεργίας. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για μένα και πιστεύω και για το Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι να σπουδάζουμε μυαλά και τα παιδιά μας να φεύγουν. Αν υπάρχουν επενδύσεις θα υπάρχουν δουλειές και τα παιδιά θα μείνουν εδώ. Είναι η μόνη εναλλακτική λύση.
Έχει αποδειχτεί περίτρανα σε όλο τον κόσμο ότι η παρουσία επενδυτών τραβάει το άρμα προς τα εμπρός."

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός