ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟΧριστίνα Τετράδη (υποψήφια Βουλευτής Ζακύνθου)

Σε σχέση με τις επισκέψεις πιστεύω ότι ένα βουλευτής πρέπει να γνωρίζει και όχι να πιστεύει. Πραγματικά είναι συγκινητική η εμπιστοσύνη και η αγάπη που εισπράττω. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και η κοινωνία είναι έτοιμη για την αλλαγή  του τόπου μας, που πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει αυτά που στερήθηκε μέχρι σήμερα.
Αύριο γίνονται τα εγκαίνια του εκλογικού μου γραφείου , θα μου κάνει την τιμή να παρευρεθεί ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος , που σε κάθε του βήμα αναδεικνύει,  ότι όταν έχουμε στόχους , τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο όταν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Δείχνει την δύναμη των ανθρώπων που θέλουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να ζήσουν ένα καλύτερο αύριο
 Ο πατέρας μου με μεγάλωσε με το δεν υπάρχει δε μπορώ υπάρχει δε θέλω
Το ίδιο λέει και ο Στέλιος…
Ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο θα φέρει στη Ν.Δ, και  στη Ζάκυνθο την έδρα. Με το ισχυρό μας ψηφοδέλτιο θα το επιβεβαιώσουμε στις 7/7. Έχω μάθει να λειτουργώ ενωμένα ακόμη και στη δουλειά μου. Δεν υπάρχουν απλοί εργαζόμενοι, υπάρχουν συνεργάτες και πρέπει από μέσα μας να βγαίνει η καλή διάθεση.
Οφείλω στο τόπο μου, δεν μου οφείλει ο τόπος μου.  Η φιλοδοξία μου είναι να κάνω τη Ζάκυνθο μεγάλη πρωταγωνίστρια στη νέα ημέρα που ξημερώνει.
Στόχος μου να δώσω το καλύτερο εαυτό μου, να έχει φωνή και να μεταφέρονται τα θέματα εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις


Σπύρος Μυλωνάς (Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου)

Εκτός από το χάος που επικρατεί σε όλη τη Ζάκυνθο στην Αλεξάνδρου Ρώμα, έχουμε λάθη των αρχόντων εδώ και 10ετίες. Χαρακτηριστική η  απραξία τους ενώ  οι αποφάσεις που παίρνουν είναι στο και πέντε και χωρίς να είναι νόμιμες.
Θέμα που χρονολογείται από το 1990 δεν έχει λυθεί ακόμη. Αντί να εφαρμόσει ο δήμος  τη κυκλοφοριακή μελέτη να κλείσει νόμιμα ο δρόμος,  έρχεται στις 15/6 να πάρει απόφαση να κλείσει ο δρόμος κάτι που όλοι το θέλουμε για να μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα ο κόσμος
Όταν δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα όμως, φτάνουμε να υπάρχει αυτή η έκφυλη κατάσταση. Μπαίνει όποιος θέλει, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος… Όλα αυτά σαν εμπορικός σύλλογος τα έχουμε επισημάνει από το 2011 και έχουμε ζητήσει και τη συναίνεση των συναδέλφων και των αρχών. Ο δρόμος το καλοκαίρι πρέπει να κλείνει και το  χειμώνα να ανοίγει, έως ότου υλοποιηθεί η κυκλοφοριακή μελέτη. Αυτό υλοποιήθηκε στραβά με τη παρούσα δημοτική αρχή  και πέρυσι είχαμε την άτυχη περίπτωση πυρκαγιάς που κάηκε το σπίτι
Εμείς σαν σύλλογος, δεν έχουμε δικαιοδοσία του δρόμου, ούτε τα κλειδιά έχουμε, ούτε βγάζουμε νόμους. Έχουμε κάνει προτάσεις προς τις αρχές. Τροχαία, δήμος, περιφέρεια πρέπει να εφαρμόσουν τα νόμιμα.
Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι που έχουν κλείσει , που έχουν γίνει πεζόδρομοι, αλλά ποτέ δεν έχει υπάρξει πρόβλημα
Έχει συμβεί και στοά να χτιστεί, σε μαγαζί.
Γι αυτό λέμε, ότι δυστυχώς έχει επέλθει μία αναρχία στο τομέα των κοινόχρηστων χώρων και  των πεζοδρόμιων. Λέμε για πεζόδρομο, αλλά δε μπορούμε να  τον κάνουμε μαγαζί με σταντ ή  να βγάζουμε έξω τα τραπέζια μας.  Στην 21ης Μαΐου, ζευγάρι δεν χωράει να περάσει.
Εισπράττει ο δήμος τέλος κοινόχρηστου χώρου, δίνοντας τον για τραπεζοκαθίσματα και εισπράττει δημοτικά τέλη. Απαγορεύεται ο δήμος  να νοικιάζει κομμάτι του δρόμου για τραπεζοκαθίσματα.
Ελπίζω ο νέος δήμαρχος ότι όλα αυτά θα τα βάλει σε κάποια τάξη και θα σταματήσει αυτό το μπάχαλο
Ήρθαν κάποιοι συνάδελφοι, που είχαν πάει στο δημοτικό συμβούλιο και ζήτησαν τη βοήθεια μας . Τους είπαμε ότι δεν έχουμε αντίρρηση για το καλοκαιρινό κλείσιμο της Αλ.Ρώμα, αλλά εμείς δεν είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε.
Δυστυχώς και ο δήμος είναι της νοοτροπίας να κάνουμε μία μελέτη. Αυτή είναι η Τρίτη κυκλοφοριακή μελέτη που όμως δεν έχει υλοποιηθεί. Αν πάει ο νέος δήμαρχος να την υλοποιήσει πρέπει να πάμε για νέα επικαιροποίηση

Ζάκυνθος Καιρός