Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Α.Ο.Βασιλικού)
 Όσο αφορά το παιχνίδι τη Κυριακή εκτός από ένα συμβάν με το Νίκο Ματαράγκα που πήρε κάρτα, είμαστε πολύ σωστοί. Και το 2-2 πολύ μας πάει. Να απαντήσω για το σχολιασμό στην εκπομπή του  κ.Πέττα (ΕΡΜΗΣ) να μην γίνεται αναφορά για το Βασιλικό  , γιατί δεν είχαμε εμείς την ευθύνη. Από μια κάρτα που δόθηκε στον αντίπαλο ξεκίνησαν όλα. Υπήρχαν ύβρεις αλλά δεν συμμετείχε ο ΑΟΖ. Ήμασταν κόσμιοι. Θα ήθελα το νυφοπάζαρο με τα μικρά παιδιά να μπει σε σωστή πορεία. Εγώ μόνο ανθρώπινο λάθος θα δεχτώ άλλη φορά. Σε κανέναν αγώνα δεν θα ανεχτώ να παίξει παίκτης με δελτίο άλλης ομάδας. Μόνο στο ανθρώπινο λάθος δε θα μιλήσω, στο εσκεμμένο θα μιλήσω. Από το 2ο ημίχρονο χθες ήξερα ότι ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας ήταν με δελτίο άλλης ομάδας.
Μπορεί να μην κάνω στο χώρο γιατί αν δεν υπάρξει καταγγελία όλα είναι εντάξει. Ο κ.Κακολύρης έκανε σήμερα μία δήλωση που με ενόχλησε.  Εγώ και το συμβούλιο μου είμαστε κύριοι, δεν ενοχλήσαμε ποτέ διαιτησία και πολλοί ξεχνάνε τι εκπροσωπούν. Παράγοντες θέλουν προσοχή γιατί αγριεύουν τα παιδιά και τα οδηγούν σε λάθος δρόμο. Πολιτισμός-Αθλητισμός-Τουρισμός, πρέπει να στηρίζονται στη Ζάκυνθο και οι παράγοντες να είμαστε το υπόδειγμα.
Ο κ. Κακολύρης επιστράτευσε τη μισή Ζάκυνθο για να παίξει με το Βασιλικό. Και καταγελώ και λέω ότι εγώ δεν είχα παράνομο παίκτη … ε όχι να βγαίνει και να μιλάει…. Από το σπίτι μου δελτίο δεν έβγαλα ποτέ….
Σε γενικώς γραμμές όλοι έχουν άδικο. Θα πρέπει να προσέχουν γιατί εκπροσωπούν  τον αθλητισμό. Με ενοχλεί που η ομάδα είναι σε πορεία ανάκαμψης και  τώρα χρειάζεται προσοχή.
Αυτό που σχολιάζω είναι ότι ήταν λάθος αυτό που συνέβη τη στιγμή που προσπαθούσε να μη πέσει κατηγορία. Θα ήταν το χειρότερο που μπορεί να συμβεί.
Θεωρώ ότι η διαιτησία ήταν καλή. Να προσέχουμε να μη κάνουμε εμείς, λάθη…..
Παντού υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου….αλλά … κατά πόσο λειτουργούν….
Εγώ στο ποδόσφαιρο μπήκα για το Βασιλικό. Δεν είχα πρόθεση να είμαι παράγοντας. Τα πήγα πολύ καλά παρόλο που πυροβολήθηκα στο δόξα πατρί και θα φύγω κύριος. Με κράτησαν τα παιδιά της ομάδας για να συνεχίσω και τα ευχαριστώ. Αν πρέπει να πολεμήσω όμως αυτό δε με γεμίζει. Όποιος αγαπάει τον αθλητισμό κάνει υποχωρήσεις και στερείται πράγματα από τον εαυτό του.