ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με τη συμμετοχή σύσσωμης της αθλητικής οικογένειας του Συλλόγου αλλά και τη μεγάλη προσέλευση προπονητών, αθλητών-τριών, γονέων και φίλων της ΑΓΕΖ, έγινε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλάχθηκαν οι καθιερωμένες ευχές, την Τετάρτη 31/1/2018 στο Ξενοδοχείο Palatino.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος Δ΄ ενώ στην εκδήλωση από τις τοπικές αρχές παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ.Λευτέρης Νιοτόπουλος και ο Δήμαρχος κ.Παύλος Κολοκοτσάς.

Πριν την κοπή της πίτας, έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε από τον Πρόεδρο κ.Γιώργο Μάργαρη και το Γενικό Γραμματέα κ.Θοδωρή Κολπονδίνο, οι οποίοι  έδωσαν τις εγκάρδιες ευχές τους στους αθλητές και τους προπονητές για ευόδωση των στόχων τους τη νέα αθλητική χρονιά, αναφέρθηκαν στις ελλιπείς υποδομές αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού στέλνοντας μήνυμα στους διοικούντες τον τόπο, για την επιτακτική ανάγκη δημιουργίας τους.  Συνεχίζοντας ευχαρίστησαν τους χορηγούς,  για την οικονομική ενίσχυση που προσφέρουν στην ομάδα, σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και τους υποστηρικτές που παρέχουν χρήσιμα μέσα και υπηρεσίες αναγκαία για να λειτουργεί η ομάδα όσο γίνεται καλύτερα.

Ξεχωριστές στιγμές έζησαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, κατά τη βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο
Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός