ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Συνεχίζεται ο θρίαμβος !!! … Σύμφωνα με την ανάρτηση του Προπονητή  του  Αθλητικού Συλλόγου  «Απολλοφάνους Φιλόξενο» Δημήτρη Παναγιωτόπουλου,  στην προσωπική του σελίδα στο F.B  «Μετά την μεγάλη επιτυχία του Λούντζη Δανιηλ, προτάθηκε από την ομοσπονδία μας κ συγκεκριμένα από την Γ. Γραμματέα κ.Μαρία Χαριτοπούλου, να δώσει συνέντευξη, ζωντανή ,στο εθνικό τηλεοπτικό κανάλι τηλεόρασης των εμιράτων από το οποίο ζητήθηκε ένας αθλητής της εθνικής ομάδας.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ του Λ.Νιοτόπουλου στους  Δανιήλ Λούντζης και  Παναγιώτης Πλέσσα για την  κατάκτηση του χρυσού και χάλκινου  μεταλλίου

Για μια ακόμη φορά ο ελληνικός αθλητισμός βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ! Για άλλη μια φορά οι Ζακυνθινοί αθλητές συνέβαλλαν σε αυτό !
Δυο νεαρά Ζακυνθινόπουλα ο Δανιήλ Λούντζης και ο Παναγιώτης Πλέσσας, με την κατάκτηση του χρυσού και χάλκινου  μεταλλίου αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μας δίδαξαν ότι μέσα από την επίμονη προσπάθεια, τη συλλογική και συστηματική δουλειά, η νέα γενιά αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της  και πολύ πέρα από τα σύνορα της χώρας μας 
Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές μας  για την τεράστια επιτυχία τους, στον Προπονητή τους  Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, στον Αθλητικό Σύλλογο «Απολλοφάνους Φιλόξενο», στους γονείς τους και σε όσους συνέβαλλαν για την επίτευξη αυτής της διάκρισης .
 
Δανιήλ & Παναγιώτη,
Σας εύχομαι  να είστε δυνατοί, υγιείς και να μας προσφέρετε τέτοιες  στιγμές χαράς & υπερηφάνειας
Σας ευχαριστούμε …
 
                                                                                                        Με εκτίμηση
 
                                                                                                               Ο
                                                                               ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε ΖΑΚΥΝΘΟΥ
 
 
                                                                                     ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΝΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ
 

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός