ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Ζακύνθου, και εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Ελευθέριο Νιοτόπουλο, κατατέθηκε προς έγκριση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, προγραμματική σύμβαση μεταξύ Π.Ε. Ζακύνθου και Δήμου Ζακύνθου με αντικείμενο τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου Αμπελοκήπων Ζακύνθου.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου και «με βάση την προγραμματική σύμβαση, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Ζακύνθου αναλαμβάνει τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, την αντικατάσταση του χλοοτάπητα με καινούριο σύγχρονης τεχνολογίας, την τοποθέτηση νέας κερκίδας για τους φιλάθλους, και την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των αποδυτηρίων του γηπέδου, συνολικού κόστους 293.500 ευρώ.
Το έργο αυτό είναι η συνέχεια μιας σειράς συνεχιζόμενων παρεμβάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων - Π.Ε. Ζακύνθου στο χώρο του αθλητισμού, όπως απέδειξε και η προγραμματική σύμβαση για τον εξοπλισμό του Κλειστού Γυμναστηρίου του Σχολικού Συγκροτήματος Παναγούλας, και αναμένεται αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον αθλητισμό της Ζακύνθου, καθώς το γήπεδο των Αμπελοκήπων είναι το πλησιέστερο στην πόλη της Ζακύνθου και εξυπηρετεί ένα μεγάλο πλήθος ποδοσφαιρικών σωματείων και ακαδημιών»

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός