ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  • Σταθερά ανοδική παραμένει η πορεία του αθλητικού συλλόγου «Απολλοφάνους Φιλόξενος», με το δάσκαλο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, να διαγράφει μία αξιόλογη διαδρομή, με συνεχείς επιτυχίες των αθλητών του, προέκταση και αποτέλεσμα της μεθοδικότητας και της βαθιάς γνώσης του, στη φιλοσοφία και τη τεχνική του καράτε.
Πρεσβεύοντας και δημοσιοποιώντας αρχές, που βρίσκουν απήχηση και ανταπόκριση  στους αθλητές του συλλόγου , πέρα από τις συνεχείς επιτυχίες και τα χρυσά μετάλλια, θαυμασμό προκαλεί το ήθος των αθλητών, και η ευγενική άμιλλα, (συγκριτικό πλεονέκτημα του συλλόγου), γεγονός που έχει καταγραφεί από την Ομοσπονδία και από όλες τις διοργανώσεις, πανελλήνιες και παγκόσμιες, στις οποίες ο σύλλογος συμμετέχει.
Η διαπαιδαγώγηση και οι αρχές που διατρέχουν το κεντρικό κορμό λειτουργίας της σχολής , είναι το βασικότερο στοιχείο αναγνώρισης , κάτι που καταγράφεται στη  συνείδηση των πολιτών.
Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος  αναγνωρίζοντας, την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, ανταποδίδει , δίνοντας ευκαιρίες αναγνώρισης και καταξίωσης στους μαθητές του. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις μαύρων ζωνών, με τη συμμετοχή όλων…
 Όπως ο ίδιος αναφέρει, με ανάρτηση του στη προσωπική του σελίδα:  «Εξετάσεις μαύρων ζωνών. Για έναν αθλητή που ασχολείται χρόνια με το ζιου ζίτσου η ύψιστη στιγμή είναι όταν παίρνει την μαύρη ζώνη. Μετά από τις επιτυχείς εξετάσεις 17 αθλητές πήραν μαύρη ζώνη με την υπόσχεση να συνεχίσουν να αθλούνται το ίδιο δυνατά κ καθημερινά. Ήταν όλοι εκεί : ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κος Ανέστης Πουλικήδης, η Γ. Γ. κα Μαρία Χαριτοπούλου , ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Διονύσιος Γρέκας, ο πρόεδρος του συλλόγου κ μελλοντικός Αντιπεριφερειάρχης κος Γιωργος Στασινοπουλος. ο χορηγός μας κος Παναγιώτης Αρβανιτακης ,SUB WAY, γονείς κ φίλοι.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους»
 
Ένας από τους αθλητές που απέκτησαν μαύρη ζώνη και που επι σειράς ετών  ασχολείται  με το καράτε είναι και ο κ.Νίκος Βαρδακαστανης (Πρόεδρος Συλλόγου ΣΚΟΠΟΣ) ο οποίος με τη δική ανάρτηση στο facebook, δεν κρύβει την ικανοποίηση και  τον ενθουσιασμό του
«Ένα όνειρο ζωής ολοκληρώθηκε σήμερα 8/6/2019.Ένα ξεκίνημα από τα εφηβικά μου χρόνια σταματούσε για διάφορους λόγους επαγγελματικούς και οικογενειακούς  τελευταία επτά χρόνια όμως αποφάσισα να το ολοκληρώσω και από σήμερα μαύρη ζώνη και 1 DAN. Και επειδή δεν είναι τίποτα τυχαίο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άριστο δάσκαλο και προπονητή μου Δημήτρη Παναγιωτόπουλο»


Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός