Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 24 Οκτώβριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά
Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στη συμπολίτισσά μας, κ. Ελένη Μανώλη, η οποία δίνει μάχη για να ξεπεράσει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε νοσοκομείο της Γερμανίας, έδειξαν το απόγευμα της Πέμπτης το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠμΕΑ Ζακύνθου, καθώς και οι εργαζόμενες του "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Ζακύνθου.

   Μια πρωτοποριακή προσέγγιση για τον Εθελοντισμό στα Ιόνια Νησιά, τη δημιουργία του Εθελοντικού Δικτύου Ιονίων Νήσων, ανακοίνωσε σήμερα, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, τον Αντιπεριφερειάρχη Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού Αλέκο Μιχαλά και τα μέλη της Επιτροπής Εργασίας. 

Δράσεις για την ανακύκλωση, που αφορά την περίοδο 2015-2016, θα κάνει ο ΦΟΔΣΑ, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Ζακύνθου, κ. Παύλου Κολοκοτσά. 

Let’s do it World…  Let’s do it Greece… Let’s do it Zakynthos… Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος «Μανώλιες» συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Διεθνή εθελοντική δράση καθαρισμού Let’s Do It.