ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος «Μανώλιες» συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Διεθνή εθελοντική δράση καθαρισμού Let’s Do It.

 

Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Ως Όραμα έχει την διάδοση του εθελοντισμού με την καθιέρωση της Διεθνούς Εθελοντικής Καμπάνιας ‘’Let’s do it World” - Greece, πανελλαδικά, με μεγάλη συμμετοχή νεολαίας που μέσα από τη συνεργασία, την αυτο-οργάνωση και τις δράσεις, θα υιοθετήσει και θα διαδώσει το μήνυμα της ανιδιοτέλειας, της αλληλοϋποστήριξης και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Στόχος του συλλόγου μας είναι η διάδοση του Εθελοντισμού στο νησί μας και η μετάδοση του μηνύματος της χαράς της συμμετοχής σε δράσεις που ενώνουν και υπηρετούν το κοινό καλό και την πρόοδο.

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην εθελοντική διεθνή καμπάνια "Let's do it world" – Greece – Ζάκυνθος , καθαρίζοντας τις γειτονιές και τις παραλίες μας.

Σημείο συνάντησης ομάδων που θα δράσουν, η Πλατεία Λάγιου - ΕΟΤ,  και ώρα  11.00 π.μ.
Μαζί μας παίρνουμε σκουπιδοσακκούλες, πλαστικά γάντια, καπελάκι και την πιο καλή μας διάθεση.  (Τηλ. Επικοινωνίας : 6985558311)

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός