ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 

ΤΕΒΑ - «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ» 
Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα, ειδικά την περίοδο τη κρίσης αλλά και τώρα εξακολουθεί να είναι. Έγινε ευχάριστα αποδεκτό όταν η κυβέρνηση το ανάθεσε στις περιφέρειες να το υλοποιήσουν
Αυτό που επισημαίνουμε είναι μία προσπάθεια να πει η περιφερειακή αρχή, ότι δεν υπήρχε τίποτα και αναλαμβάνει η ίδια να το επαναφέρει το πρόγραμμα σε λειτουργία. Με το δελτίο τύπου, θέλαμε να δείξουμε ότι δεν είναι αληθή τα λεγόμενα της περιφερειάρχη.
Υπήρχε δυσκολία στον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος και στον τρόπο των διαγωνισμών. Χρειάζονταν ειδικές μετεκπαιδεύσεις…  και το δεύτερο είναι, ότι η εξέλιξη των διαγωνισμών δεν είχε πάντα θετικό αποτέλεσμα. Θέλαμε λοιπόν να δώσουμε τη πραγματική εικόνα. Υπήρχαν πράγματι δυσκολίες, το πρόγραμμα όμως δεν ήταν σε κίνδυνο.
Η σημερινή περιφερειακή αρχή, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να εργαστεί, για να υλοποιηθεί. Οι αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν κανέναν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ -  ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ

Κακώς κάποιοι ασχολήθηκαν με τη παρουσία μας και προσπάθησαν να χρεώσουν τη  κινηματική αυτή προσπάθεια των κατοίκων των ορεινών,  στην ΑΝΑΣΑ και στο ΣΥΡΙΖΑ
Το πρόβλημα είναι πραγματικό , είναι υπαρκτό. Η παρουσία μου, είχε το χαρακτήρα να δείξει, ότι η ΑΝΑΣΑ συνεχίζει να στηρίζει αυτό τον αγώνα, που είναι δίκαιος για τους κατοίκους, και το αίτημα είναι η ακύρωση του συμβολαίου και η επαναφορά του σε κανονικές συνθήκες.
Καταλαβαίνω ότι ο κ.Στασινόπουλος, πιέστηκε και είναι προφανές ότι η κ.Κρατσα δεν θέλησε  να φιλοξενήσει μια τέτοιου είδους εκδήλωση στην ΠΕΖ, από τη στιγμή που δημόσια ξέρουμε πως η ίδια τοποθετήθηκε. Πώς θα έπειθε μετά,  αυτούς που είναι υπέρ ; άρα κατανοούμε ότι βρέθηκε ένα επιχείρημα της στιγμής …. Όλοι έχουν κρίση και δεν υπήρχε περίπτωση να ενοχληθεί κανεί,ς ακόμη και αν υπήρχαν υλικά στο ισόγειο του κτιρίου , που δεν υπήρχαν. Είναι δικαιολογείες του κ. Στασινόπουλου που επειδή δεν μπορεί να πείσει επιτίθεται. Η καλύτερη άμυνα είναι η επιθεση….
Θεώρησα ότι θα ήταν παρόντες. Θα έπρεπε να είναι και ο ίδιος ο κ.Στασινόπουλος εκεί , για να μεταφέρει την αγωνία των κατοίκων
Θέλουμε συμμετοχή στις ανοικτές διαδικασίες , να ακούσουμε και ν α είμαστε ειλικρινείς απέναντι τους.