Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος συλλόγου ΣΚΟΠΟΣ) Επιτέλους μεγαλώσαμε … καιρός είναι τώρα το 2018 να τοποθετηθεί η σιδερένια στρατιωτική γέφυρα. Καλό θα ήταν ένα πέτρινο γεφυράκι, αλλά προς το παρόν ας πάει αυτή η γέφυρα η σιδερένια, 10 μέτρα είναι.
Κι εγώ τη θέλω τη μόνιμη γέφυρα.. αλλά θα γίνει ποτέ; Θα ήθελα να θυμίσω στο κ. Νιοτόπουλο την υπόσχεση του προεκλογικά που μου υποσχέθηκε ότι θα ήταν από τα πρώτα πράγματα που θα ασχολείτο… 
Κλείνοντας τη συζήτηση, μου είπε «στη χειρότερη , ότι και να γίνει εγώ δε θα κλείσω τη θητεία μου χωρίς τη γέφυρα»…. Η γέφυρα λοιπόν δεν έχει μπει, πρέπει να γίνει το 2018 όπως πρέπει και να γίνει και η γέφυρα του Αργασίου, που είναι περισσότερο σημαντική….. η θητεία τελειώνει…
Η γέφυρα στο Αργάσι δεν κοστίζει… διεκδικώ, δεν προσβάλω και αυτό το έτος θα είμαι υπερβολικά πιεστικός. 
Εκείνος ο χώρος δεν χρειάζεται χρήμα, απλά μια μικρή παρέμβαση. Ενημέρωση σε αυτούς που ενοχλούν. Δεν θα πρέπει η μία περιοχή να ενοχλεί την άλλη. Οι επισκέπτες και οι πελάτες όταν θα έρθουν στις 1 το μεσημέρι αυτό που θα βιώσουν είναι τρομακτικό.
Είναι κάτι σαν εθνική οδό… φανταστείτε να κλείσει η εθνική οδός… πρέπει να μάθουν να κάνουν σωστή χρήση.
Δεν το διαπραγματεύομαι , κε Νιοτόπουλε μου το υποσχεθήκατε και το θέλω το 2018. Έχει δρομολογηθεί ο έλεγχος και η στατικότητα των γεφυριών, γίνονται πράγματα αλλά προ της έναρξης της θερινής περιόδου πρέπει να γίνουν και αυτά τα δύο.
Ο κ. Ζήβας είπε χθες ότι είναι 70% να μπει γέφυρα. Έκανα παρέμβαση και του είπα να πάει στον υπουργό και να κλείσει το θέμα.
Χθες ως μέλος της επιτροπής διαβούλευσης άκουσα 2 θέματα να δρομολογούνται. Είπα ότι αυτά πρέπει να γίνουν και όσο πιο γρήγορα. Μιλήσαμε για τη στάθμευση και το κυκλοφοριακό. Ήταν και το κτελ το οποίο μπορεί να παραχωρήσει 2 μικρά ευέλικτα λεωφορεία.
Χρειαζόμαστε καλό κυκλοφοριακό , καλό παρκινγκ, ποδηλατοδρόμο.
Υπάρχουν 2-3 θέματα σοβαρά και θα πρέπει να υπάρχει συναίνεση όλων. Δεν είναι σωστό να κυνηγάμε και να μπλοκάρουμε κάποιο έργο και να περιμένουμε να εκλεγεί αυτός ο κάποιος για να το κάνει, αν το κάνει.
Στη διαφήμιση θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες και ομοιομορφία. Δεσμεύτηκε η δημοτική αρχή να το πράξει. Ευχήθηκα χθες βράδυ και το ελπίζω να δρομολογηθεί και να γίνει. Υπάρχουν και ιδιωτικοί φορείς που θα βοηθήσουν και ίσως υλοποιηθούν κάποια πράγματα.
Είχαμε συνάντηση με το Πρόεδρο της ΔΕΥΑΖ και το κ.Αμπελά, μου είπαν ότι θα έχουμε διάλογο εντός των επόμενων ημερών. Εύχομαι το πρόγραμμα που έχουν χαράξει να τους βγει και να γίνει.

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός