Φιλοξενούμενος ο Νίκος Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος Συλλόγου Ο ΣΚΟΠΟΣ)
Ο Τουρισμός είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία μας και αν πάθει ζημιά θα υπάρξει καταστροφή.
Εγώ αγωνίζομαι κι ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν να χειριστώ τα θέματα της περιοχής
Γέφυρα δεν θα δούμε. Αυτή είναι η εκτίμηση μου. Κανένας δεν μου το έχει πει. Όμως θα μοιράσω τις ευθύνες. Πραγματικά και εγώ θα ήθελα μια πέτρινη όμορφη παραδοσιακή. Επειδή όμως ο δρόμος είναι μακρός και χρήματα δεν υπάρχουν γι αυτό κι εγώ προσγειώθηκα και είπα ας πάει μια σιδερένια που δεν χρειάζονται και πολλά χρήματα.
Πραγματικά αφήνω 1τοις χιλίοις να μπει γέφυρα και πιστεύω ότι στρατιωτική γέφυρα δεν θα έρθει ποτέ.
Επισκέπτονται το περιφερειάρχη πολιτικά κουτοί άνθρωποι που δεν την θέλουν. Έχει ευθύνες ο κ.Νιοτόπολος αλλά όχι όλες. Αν υπάρξει ένα θανατηφόρο ατύχημα στη πεζή γέφυρα φαντάζεστε ποιες θα είναι οι ευθύνες;
Η γέφυρα που έχουμε είναι στολίδι αλλά είναι πεζογέφυρα. Αν συμβεί ατύχημα θα πάνε πολλοί κατηγορούμενοι.
Δεν θα γίνει γέφυρα… Είναι δήλωση μου…. Από το πάζλ μου , μου λείπει ένα κομμάτι… εύχομαι να βγω ψεύτης και να έρθω εδώ δημόσια να το πω….
Πραγματικά επηρεάζονται… ούτε εγώ ήθελα σιδερένια γέφυρα, όμως η ανάγκη με υποχρεώνει να τη θέλω. Μια στρατιωτική γέφυρα σε 10-20 ημέρες είναι σε λειτουργία.. Δεν την θέλουν και δεν θα μπει.
Μέσα στα λάθη του ο μόνος που πάτησε σπασμένα γυαλιά είναι ο Κολοκοτσάς… Η πλατεία λειτουργεί, ο Λιβας λειτουργεί… Τα πάτησε τα γυαλιά ο Κολοκοτσάς, αρκεί να προσέξει να μη γίνει λάθος στο ΛΙΒΑ. Έγινε ένα βήμα και δεν σκέφτηκε τη πολιτική. Θέλω να πω λοιπόν ότι ο Νιοτόπουλος θα έπρεπε να πατήσει κανένα γυαλί.
Φίλε Λευτέρη έπρεπε να την είχες βάλει τη γέφυρα…. Είμαι αντικειμενικός, δεν είναι μόνο δική σου η ευθύνη. Τη κριτική μου θα την έχετε. Η περιφέρεια απέτυχε στο θέμα της γέφυρας και στο θέμα του Αργασίου.
Αναγνωρίζω αυτά που έχει προσφέρει, τις παρεμβάσεις σε 8 σημεία στο βασιλικό , το γήπεδο των Αμπελοκήπων, όμως η γέφυρα καίει και μπορώ αν θέλει να του πω τους λόγους που επιμένω τόσο πολύ. Και αυτοί που πονάνε για να μη γίνει δεν πονάνε όπως πονάμε εμείς οι επαγγελματίες. Αν με προκαλέσουν θα πω και ονόματα, όμως ξέρουν.
Αν η γέφυρα γίνει αρχές του 2019, παραμονή των εκλογών , το θεωρώ αυτό χαζό. Κάποιοι επιχειρηματίες και αιρετοί , δεν την θέλουν τη σιδερένια… Μακάρι… Ούτε αυτή η περιφερειακή αρχή κατάφερε να κάνει τη γέφυρα. Τι περιμένει; Να περάσουν κι άλλα χρόνια; Αν δεν γίνεται για κάποιους λόγους να βγουν μας τους πουν.
Με το κ.Ζήβα έχω μιλήσει πολλές φορές, πάντα ήταν αισιόδοξος… από κάποιο σημείο όμως και μετά κάτι χάλασε…
Σε 10 ημέρες θα δούμε αν θα γίνει ποτέ και το Αργάσι. Μου είπε ο Νιοτόπουλος ότι θα κάνει…Θα το δούμε…
Από εδώ και πέρα θα δημοσιεύσω ονόματα και υπογραφές… Να δούμε πόσοι θέλουν να λυθούν αυτά τα προβλήματα.
Θέλω καθαρό λόγο, καθαρό χρονοδιάγραμμα, θέλω να μάθω γιατί να υποστούμε ταλαιπωρία στο Βασιλικό άλλη μία χρονιά;
Για το Αργάσι φέτος θα κάνω καταγγελία σε επίσημη μορφή.
Θέλει μια μικρή τάξη και καθόλου χρήματα. Δε κοστίζει
 
Υπάρχει βελτίωση στην υδροδότηση. Θέλω να πω στο κ.Κοκορη και στη ΔΕΥΑΖ ότι υπάρχουν παράπονα από τις μεγάλες μονάδες, σίγουρα θα υπάρξει και αύξηση τουριστών και το νερό που θα έρθει θα πρέπει να είναι πάνω από 700 κυβικά.

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Ζάκυνθος Καιρός