Ο καιρός στην Ζάκυνθο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Σάββατο 20 Οκτώβριος 2018
Βιντεοθήκη
Ζωντανά

Μια ακόμα βράβευση ήρθε για την Ζάκυνθο. Το ξενοδοχείο «Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa», του ομίλου  Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts, βραβεύτηκε,  με ένα  από τα Condé Nast Johansens Award of Excellence 2018.

Ο κ. Διονύσης Βυθούλκας (Managing Director του ομίλου), με ανακοίνωση του μιλάει για τη σπουδαία αυτή διάκριση δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το ξενοδοχείο Τhe Lesante Luxury Hotel & Spa κέρδισε με υπερηφάνεια ένα  από τα Condé Nast Johansens Award of Excellence 2018 που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Νοέμβριου 2017 στο ξενοδοχείο May Fair, Stratton St, Mayfair, Λονδίνο.

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ReadersAward 2018

Το Condé Nast Johansens είναι μια παγκόσμια συλλογή ξενοδοχείων, προέρχεται από τους εκδότες των μεγάλων lifestyle περιοδικών Vogue, GQ, Traveller και Glamour, και αποτελεί τον οδηγό αναφοράς για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, καθώς προσφέρει έμπνευση για πολυτελή ταξίδια, ιδανικά για κάθε περίσταση.


Όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Managing Director του ομίλου Lesante Collection Luxury Hotels & Resorts κ. Διονύσης Βυθούλκας, « φέτος προσθέτουμε ακόμα ένα βραβείο στην συλλογή μας ,γεγονός που δικαιώνει τις εδώ και χρόνια προσπάθειές του προσωπικού μας για την απόλυτη προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών για τις οποίες και το ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης το κοινό, το οποίο για άλλη μια φορά με τις ψήφους του απέδειξε ότι μας εμπιστεύεται ως την καλύτερη επιλογή για τις διακοπές του.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι το όλο έργο μας στον Όμιλο Lesante Collection διαπνέεται από την  φιλοσοφία η οποία αφορά στην ανάδειξη του τουρισμού της Ζακύνθου».